Znano je, kaj se je ponoči dogajalo med Janezom in Darjo v šotoru (priznala je Darja)

Po zelooo vročem vikendu oddaj Ljubezen po domače, je Darja za Žurnal24 razkrila, kaj se je med njo in Janezom zares dogajalo ponoči, ko so kamere ugasnile. In ja, bilo je strastno! 🔥

Znano je, kaj se je ponoči dogajalo med Janezom in Darjo v šotoru (priznala je Darja) (foto: POP TV) POP TV
2. 12. 2020

Za nami je najverjetneje najbolj vroč vikend oddaj Ljubezni po domače. Iskre strasti so namreč letele okrog Barbare in Damjana, in Damjana in Nane, plameni pa so zajeli tudi odnos šarmerja Janeza in 'kolegice' Darje.

Janez in Darja sta se namreč odpravila na izlet z motorjem in prvo skupno noč preživela v šotoru. Da se med njima iskri smo gledalci sicer lahko opazili še preden so jima kamere zaželele lahko noč, kaj se je dogajalo za tem, pa je za medij Žurnal24 tokrat razkrila kar Darja.

Te zanima, kaj se je dogajalo? Tole!

Darja je namreč razkrila, da je bilo ponoči v šotoru strastno, saj sta se poljubljala in objemala, ter tudi objeta zaspala. Vendar dlje o tega, kot je povedala, ni šlo.

Uau! Si vedela, da je sestra Dejana Vunjaka žena TEGA znanega Slovenca?

Razkrila pa je tudi, da je bil njen najljubši trenutek njunega skupnega časa zmenek ob jezeru, med sončnim zahodom v družbi labodov, saj se je počutila kot v filmu 'Beležnica'.

Kako lepoooo! 😍

Fotografije: POP TV printscreen