Naša igralka Alenka Kozolc Gregurić je zbolela za rakom

Žalostno vest je igralka Alenka Kozolc Gregurić spročila sama.

Naša igralka Alenka Kozolc Gregurić je zbolela za rakom (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
17. 1. 2018

Da bije bitko s to hudo boleznijo je Alenka sporočila s spodnjo objavo na Facebooku, pod katero se je v trenutku usul plaz dobrih želja.

V aktualni številki revije Nova so zapisali, da se priljubljena igralka, ki smo jo spremljali tudi v nanizanki TV Dober Dan in Ena žlahtna štorija, zadnje mesece bori z rakom na jajčnikih, ter da je njeno sporočilo ljudem, naj nikoli ne obupajo!

Alenki tudi na uredništvu želimo resnično vse najboljše!

Sicer pa je prav bolezen tista, ki je Alenki v zadnji sezoni serije Ena žlahtna štorija preprečila nastopiti v vlogi Zorice.

Na vprašanja, zakaj Alenke ne bomo videli med priljubljeno igralsko zasedbo, so tedaj na Planet TV odgovorili s spodnjim posnetkom, ob katerem so zapisali:

"Dragi oboževalci Štorije, naša Alenka Kozolc zaradi zdravstvenih težav v novi sezoni ne nastopa v vlogi Zorice. Zdravje je na prvem mestu. V vlogi Zorice boste nocoj videli Karin Komljanec. Upamo, da jo boste lepo sprejeli, Alenki pa pošiljamo veliko ljubezni." 

O Alenkinem zasebnem življenju se sicer nikdar ni veliko govorilo, smo se pa mediji večkrat radi vprašali, zakaj tako energična in pozitivna oseba, kot je Alenka nima otrok. S tem vprašanjem so jo pred časom naslovili tudi kolegi revije Nova.

"Že v šoli, ko smo punce sanjale o prihodnosti, o otrocih, službi in možu, se sama s tem nisem ukvarjala. Tega v svojem življenju preprosto nisem videla. No, čeprav moža zdaj imam, otrok pa ne," je povedala in dodala.

"Zato pa je biti teta zakon! Moja nečaka sta zdaj sicer že skoraj odrasla, vendar se mi zdi, da kot teta z nečaki pobereš najboljše, skoraj kot babica. Z veseljem bi bila babica, nikoli pa si nisem želela biti mama."

Sicer pa je Alenka velika ljubiteljica jadranja in morja, zato so tudi njeni prihodnji načrti povezani prav z 'vetrom v laseh'.

"Z možem razmiš­ljava, da bi se na stara leta preselila nekam na morje, na kakšen otok, kjer bi imela oljčni nasad, pse, koze in kokoši. Pri Splitu imava namreč staro barko, s katero odrineva, kadar le imava to možnost. S partnerjem sva udarjena na morje, zato je čisto možno, da bova nekoč odplula po svetu," je še tedaj povedala.

Fotografije: Osebni arhiv, Saša Aleksandra Prelesnik 

Preberi še: Ženske nismo sitne, samo SITE smo vsega! (iskren zapis 30-letne Slovenke)

Priporočamo tudi: Si videla, kako velika je že hčerkica Mile Kunis in Ashtona Kutcherja? (NOVE fotografije)