Znan je razlog, ZAKAJ Kate in William ne bosta imela četrtega otroka (sama sta to povedala)

Številni ugibajo, ali (in kdaj) bosta Kate in William na svetu pozdravila 4. otroka, a zdaj je jasno, da se to ne bo zgodilo. Mi vemo, zakaj. 

Znan je razlog, ZAKAJ Kate in William ne bosta imela četrtega otroka (sama sta to povedala) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2022

Že vse odkar sta Kate in William medijem pokazala svojega tretjega otroka, princa Louisa, so se začela namigovanja, da naj bi si kraljeva zakonca želela štiri otroke in se s tem poklonila kraljici Elizabeti, ki je prav tako mama štirim otrokom.

No, zdaj je več kot jasno, da se to ne bo zgodilo, in da bosta Kate in William ostala starša razposajene trojice, saj sta v intervjujih razkrila razlog za to. 

Januarja 2020 je vojvodinja Kate razkrila, da se njen mož princ William z veseljem ustavi pri treh otrocih.

Mati Georgea, Charlotte in Louisa se je pogovarjala s kraljevim oboževalcem Joshem Macpalcem v centru Khidmat v Bradfordu v Yorkshiru in pojasnila, da William ni navdušen nad še enim otrokom.

Josh je vojvodinji povedal, kako ji je pošiljal čestitke ob rojstvu njenih otrok, ona pa mu je odgovorila: "Mislim, da si jih William ne želi več."

Predstavljamo si, da ima Kate polne roke dela s svojimi tremi otroki in vsemi kraljevimi obveznostmi, ki ji zapolnjujejo dneve.

No, za isto število otrok se je odločila tudi Zara Anne Elizabeth Tindall, hčerka princese Anne.

V pogovoru za podkast The Good, the Bad and the Rugby kmalu po sprejemu sina Lucasa marca 2021 je oče Mike poslušalcem povedal, da je družina para popolna. Zara je svojega dečka, ki je prišel na svet v kopalnici njenega doma v Gatcombe Parku, rodila neverjetno hitro.

Mike se je v etru šalil: "Dobesedno sem si rekel: 'Ja, snip, snip, snip, snip', dobil sem fanta. Konec je. Dovolj imam."

Dodal je še, da sta sina sprejela doma: "Najboljša stvar, ko sem bil doma, je bila, da sva imela takoj, ko so ga zavili, imela stik koža na koži. Televizijska soba. Golf. To smo počeli."

Tako kot njuni sorodniki Cambridgovi so tudi Tindallovi zdaj petčlanska družina in videti je, da obe družini ne nameravata več povečevati svojega naraščaja. 

Foto: TO je najlepša plaža na Jadranu (po izboru Tripadvisor uporabnikov)

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si