Znan je novi Batman!

Batmana, ki ga je do zdaj odlično igral Christian Bale, bo odslej igral Ben Affleck.

Znan je novi Batman! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 8. 2013

V nadaljevanju filma Man Of Steel (Jekleni mož) o Supermanu, bo Batmana upodobil z oskarjem nagrajeni Ben Affleck.

''Vedeli smo, da potrebujemo izjemnega igralca za vlogo enega najbolj priljubljenih superjunakov, kar Ben Affleck zagotovo je,'' je v izjavi za javnost pojasnil odločitev Greg Silverman, predsednik kreativnega razvoja in produkcije pri Warner Bros. ''Njegova izjemna kariera priča o njegovem talentu. Verjamemo, da bosta skupaj z Zackom prinesla liku novo dimenzijo.''

Film, ki naj bi na velika platna prišel leta 2015, bo režiral Zack Snyder, v njem pa bodo nastopili še Henry Cavill, Amy Adams in Diane Lane.

''Ben bo zanimiva protiutež  Henryja kot Supermana. Ima dovolj izkušenj, da ustvari večplastni lik, ki je starejši in bolj moder kot Clark Kent, vendar pa zna nositi tudi vse brazgotine, ki si jih je pridobil v boju proti zločinom, a še vedno zadržati očarljivost milijarderja Brucea Wayna, ki ga vsi tako obožujejo. Komaj čakam, da začnem delati z njim,'' je o sodleovanju z Affleckom povedal Snyder.

Letošnji film Man of Steel, v katerem je Supermana odlično upodobil dokaj neznani igralec Henry Cavill, je doslej zaslužil že 650 milijonov dolarjev po celem svetu, zato se od nadaljevanja, kjer si bosta veliko platno delila Superman in Batman, veliko pričakuje.