Zmagovalka MasterChefa Sara Rutar zavita v žalost

27-letna Sara Rutar iz Izole, ki je zmagala v tretji sezoni kuharskega tekmovanja MasterChef 2017, te dni preživlja izjemno težke čase, saj ji je umrla mami.

Zmagovalka MasterChefa Sara Rutar zavita v žalost (foto: Alpe, Tomo Jeseničnik, osebni arhiv/facebook.com/sara.rutar) Alpe, Tomo Jeseničnik, osebni arhiv/facebook.com/sara.rutar
10. 7. 2017

Leto 2017 bo v življenju Sare Rutar za vedno ostalo zapisano kot leto, ki ji je spremenilo življenje.

Zapomnila si ga bo po zmagi in laskavem naslovu MasterChef Slovenije 2017.

V tekmovanju je svoje kuharsko znanje iz oddaje v oddajo nadgrajevala in na koncu prepričala prav vse ter si zmago več kot zaslužila.

Ob uspehih v šovu pa je malokdo vedel, da ima Sara doma hudo bolno mamo.

Po zmagi v šovu je v intervjuju za revijo Nova Sara razkrila, zakaj pri obiskih njenih bližnjih članov družine v kuharskem studiu MasterChef Slovenija ni bilo mame.

"Moja mama Mira je zelo bolna, saj ima neozdravljivo bolezen - krvnega raka. Iskreno mislim, da jo je ta MasterChef oz. gledanje oddaj in mene držalo pokonci, saj je njeno zdravstveno stanje zelo slabo. Ni borka, a vsi družinski člani vedno upamo, da se zadeve spremenijo oz. obrnejo v pravo smer. Čeprav se po drugi strani popolnoma zavedamo realnosti njenega zdravstvenega stanja," je v začetku meseca junija povedala Sara.

Danes revija Nova poroča, da je njena mami izgubila bitko z rakom.

Sara, iskreno sožalje.