Zlorabljena kot otrok

Queen Latifah, ki je letos praznovala 39 let, je znana pevka in tudi igralka, ki se je proslavila v kar nekaj filmskih uspešnicah. Kljub velikemu uspehu pa je igralka do nedavnega v sebi držala neko skrivnost iz otroštva, ki je očitno zaznamovala tudi njeno nadaljnje življenje.

15. 8. 2009

Dejstvo, da jo je v otroštvu spolno zlorabljal starejši fant, ki je bil v bistvu njena ‘varuška’, je vzrok, da je Latifah hodila k psihotera­pevtu, da se je otresla občutka krivde, ki jo je vseskozi preveval.

Je res kriva žrtev?

Prepričana je bila namreč, da je za zlorabo iz takšnih ali drugačnih razlogov kriva sama.

“Fant me je posilil, a sem to potisnila nekam globoko v podzavest. Vsaj mislila sem, da je tako,” pravi Latifah.

“Vseeno pa sem prav zato le malo ljudem pustila, da mi pridejo do živega.”

Posledice za celo življenje

Zloraba je verjetno tudi vzrok, da se Latifah že vse življenje bori s prekomerno telesno težo.

Sedaj, ko se je osvobodila psihičnega bremena, je nekaj odvečnih kilogramov odvrgla in prav žari.

“Ko sem imela 22 let, je umrl moj brat. In to je bilo preveč. Nisem mogla dveh tako hudih bremen nositi na svojih ramenih, zato sem za spolno zlorabo v otroštvu povedala mami in očetu. Mami se je skoraj zmešalo, oče pa je molčal,” pravi Latifah.

Na novo rojena

Kakorkoli že, Queen Latifah je končno zadihala in kakor sama pravi, se počuti, kot bi se na novo rodila.

Polna je načrtov za prihodnost in s tem, ko je povedala za svojo preteklost, upa, da je komu tudi pomagala, saj ve, da je spolnega nasilja nad mladimi dekleti veliko.

Imela bo svojo dišavo

Parfum Queen za kraljico

Queen Latifah je še ena izmed množice znanih obrazov, ki morajo imeti svojo dišavo.

Igralka bo ustvarila parfum s preprostim imenom: Kraljica. Queen bo na tržišče prišel enkrat v jeseni in bo ustvarjen skupaj s parfumsko hišo Parlux. Preplet bergamota, mandarine, citronke, konjaka in pačulija bo ustvaril strastne akorde, ki so sofisticirani ter seksi, da bodo v vas prebudili ženstveno samozavest in čutnost. Steklenička s kvadratno obliko, zlatim okvirjem in rdečo barvo predstavlja temperament in dinamiko, ki sta tako značilni za Queen Latifah.

Vir: Story

www.govori.se

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri