Življenje Trumpovih je kot v pravljici

Ko ji je bilo 34 let, se je danes 40-letna Melania poročila s takrat 58-letnim mogotcem Donaldom Trumpom in uresničila sanje marsikatere ženske.

Življenje Trumpovih je kot v pravljici (foto: Story arhiv) Story arhiv
28. 5. 2010

Bivša manekenka se je tako prelevila v damo visoke družbe, ki so ji odprta vsa vrata. No, ona pa svoja odpre le redko. Kakor tokrat, ko je razkazala svoj prestižni penthouse na Manhattnu, kjer živi z možem in štiriletnim sinom Barronom ...

Življenje med oblaki

... bi lahko napisali.

Stanovanje je namreč v 66. nadstropju prestižne stolpnice, ki je v lasti Donalda Trumpa.

Po petih letih zakona, ko je sin že toliko odrasel, da hodi v vrtec, se je lahko bivša manekenka posvetila poslom in predvsem oblikovanju svoje lastne linije nakita in ur. Njen najljubši kotiček, kjer nastajajo skice za nove kose nakita, je starinska pisalna miza, v kotu delovne sobe, od koder je prekrasen pogled na New York. In tam nastajajo njene umetnije. Zanimivo, da na mizi ni računalnika, samo papirji in starinska šatulja.

Vsak s svojo kopalnico

Njun drugi dom je v Palm Beachu, posest pa se imenuje Mar-A-Lago, kamor pa zadnje čase ne zahajata pogosto, saj imata preveč poslov, vezanih na New York. V stanovanju imata vsak svojo kopalnico in garderobno sobo. Imata namreč ogromno oblek, ki jih je treba nekam shraniti …

Na prvi pogled vse skupaj preveč razkošno, a tako je njuno življenje. Razpeto med delom in potovanji. Predvsem Donald ima veliko poslovnih poti.

Iz Sevnice v New York

Moderna pravljica

Lepotica s pravim imenom Melanija Knavs, se je rodila 26. aprila 1970 v Sevnici. Leta 1992 jo je prijateljica prijavila na tekmovanje za Obraz leta. Končala je na drugem mestu, zmagala pa je Martina Kajfež. Drugo mesto pa je bilo dovolj, da se je podala v svet mode, od Milana, kjer je živela pet let, do Pariza in na koncu New Yorka, kjer je leta 1999 na neki zabavi spoznala Donalda Trumpa.

Na tem mestu smo si dovolili nekaj 'voajerskega' vpogleda v pravljično življenje Trumpovih, več o tem pa si lahko prebereš v novi Story.