Življenje po življenju v 'Kmetija išče lastnika'!

Tako Esada kot Vesna, ki ju poznamo iz šova Kmetija išče lastnika, naj bi se po izstopu iz šova zaradi pristiskov medijev umaknili iz javnosti.

20. 12. 2011

Osama je torej tisto, kar ju ta trenutek 'druži'. Pa ostale okoliščine?

Esada je potrta in ima vsega dovolj!

Esada naj bi bila po pisanjih revije Nove prepričana, da se ji je zgodila velika krivica, saj naj bi bila v šovu prikazana bolj negativno, kot je to v resnici. V javnosti se ne želi več pojavljati, saj naj bi ji to ne koristilo najbolje, slišati pa je tudi, da naj bi bila tudi zelo potrta.

A medtem ko Esada meni, da strokovne pomoči, pomoči psihologa ne potrebuje, saj si želi živeti le normalno življenje in mir, ki ga je imela pred šovom, pa je z Vesno nekoliko drugače.

Vesna je poiskala pomoč, a je srečna!

Vesna se je kmalu po dejnaskem izstopu iz šova - torej v času, ko se javnosti zaradi obvezujoče pogodbe s televizijo še ni smela kazati (vsaj dokler ni tudi uradno izpadla iz šova) - odločila za prostovoljno zdravljenje v psihiatrični bolnišnici, kjer še vedno okreva.

Vesna naj bi bila po pripovedovanjih njenega moža Mateja trenutno srečna, ker jo podpira toliko ljudi – med drugim se je na Facebooku, kjer je objavljen tudi njen tekoči račun, kamor ljudje množično nakazujejo denar za pomoč njihovi ljubljenki, ustanovila skupina Skupaj za Vesno.

Tudi zmagovalec Matej ima 'težave'

Svojevrstne težave pa ima po končanem šovu tudi Matej.

"Zdaj sem kar z nekaj ženskami vzpostavil stik, tudi videli smo se že. Imel sem tudi zmenek, ja, a je še vse v zraku," je povedal Matej. Menda, da se mu tudi ne mudi pretirano z izbiro, saj ima te dni zares veliko ponudb:

"Zdaj mi že kar slike pošiljajo."

Ko se je razvedelo, da si samski kmet intenzivno išče ženo, so se vsuli tudi različni komentarji na internetnih forumih, ki jih Matej redno prebira. Eden od najbolj podrobnih je bil na primer komentar neke punce, ki je napisala, da mora Matejeva bodoča vedeti, da ima rad, če se mu punca v postelji usede na obraz in se drsa gor in dol. Matej je ob tem zardel in odvrnil, da to zagotovo ni bila katera od njegovih bivših punc.

Skratka, tudi zmagovalcu šova te dni ni vedno lahko.

Zagata POP Tv-ja

POP Tv se brani kritik!

Kakšne psihološke pomoči so tekmovalci resničnostnih šovov sploh deležni s strani medijske hiše POP Tv? Več kot očitno namreč je, da ima marsikateri od tekmovalcev kasneje težave pri vključevanju v javno življenje.

Ker so bili na to temo pozvani, so tudi odgovorili:

"Že pri izboru kandidatov za resničnostni šov Kmetija išče lastnika smo tako kot vsako leto tudi tokrat sodelovali z ekipo strokovnjakov, psihologov. Na podlagi njihovega strokovnega mnenja, ki kaže na to, kdo od prijavljenih kandidatov je primeren za sodelovanje, sestavimo nabor tekmovalcev. S kandidati vedno opravimo temeljite razgovore in psihološke teste, na podlagi katerih presodimo, ali je kandidat kos zahtevam, ki jih takšen šov prinaša. Vsak kandidat opravi tudi individualen posvet s psihologom, poleg tega pa se s potencialnimi tekmovalci tudi sami temeljito posvetujemo. Končna odločitev pa navsezadnje pripada kandidatu. PRO PLUS k produkciji in rekrutaciji vedno pristopi korektno in odgovorno. Tako lahko tekmovalci kontaktirajo psihologa med produkcijo in tudi po končanem snemanju šova. Drugih pogodbenih določil pa v skladu z našo poslovno politiko ne razkrivamo."

Več o tem si preberite na portalu govori.se.