Ženo ljubi bolj kot vse na svetu

Če bi obstajala Nobelova nagrada za spolno privlačnost, bi jo po mnenju mnogih žensk moral dobiti prav on.

26. 9. 2008

Ko je Sean Connery dopolnil 69 let, je bil proglašen za najbolj erotičnega moškega na svetu. Zanimivo pa je, da se je legendarni igralec ob tem nazivu nasmejal do solz in da že 33 let ostaja zvest eni sami ženski …

'Saj niso resni!?'

”Sem star in imam grbo. In s tem naj bi bil seks simbol? Svetu se je res že zmešalo,” je dejal. Reakcija, ki kaže, da je prava erotika brezčasna in da je prav on njen izumitelj.

Sean Connery, brez dvoma daleč najboljši James Bond vseh časov, je avgusta dopolnil 78 let. Kljub svojim letom še vedno ostaja sinonim za moškega z lastnostmi, ki zasvojijo praktično vsako žensko – je inteligenten, skromen, ironičen in skrivnosten.

Prava ljubezen v holivudu?

S svojo življenjsko sopotnico, slikarko Micheline, s katero je poročen za holivudske razmere neskončno dolgih 33 let, uživa življenje in pogosto po več dni zapored sploh ne zapusti stanovanja.

“Sediva v dnevni sobi, bereva, poslušava glasbo … Absolutno zadostujeva drug drugemu,” pravi Sean. Nobenih zabav, nobenih sprejemov. Le golf, slikanje in kuhanje. Tajni agent 007 torej dokazuje, da pravi moški ne potrebuje ‘čveka’ na elitnih zabavah sveta šovbiznisa.

“Na teh zabavah so vedno isti ljudje, ki govorijo vedno isto,” pojasnjuje zvezdnik in dodaja: “Poleg tega nisem nikoli zares razumel, zakaj zganjajo takšen hrup okoli mene.”

Škotski igralec torej ostaja skromen, čeprav je igral v legendarnih svetovnih uspešnicah, kot sta ‘bondovska’ Goldfinger in Iz Rusije z ljubeznijo. Po Bondu je prejel oskarja za vlogo v filmu Nedotakljivi, da o fantastični vlogi frančiškanskega patra v filmu Ime rože sploh ne govorimo. Ne smemo pa pozabiti niti na to, da mu je kraljica podelila viteški naslov, a je morala ona priti v Edinburgh, saj je on kot zagrizen Škot vztrajal pri tem.

Prva ga ne more pozabiti

Njegova prva soproga, Diane Cilento, je še 36 let po ločitvi navdušena pripovedovala:

“Nikoli se ni bahal, vedno je ukrepal premišljeno. Ko ga zagledam na televiziji, mi začne srce še vedno razbijati. Nikoli ga ne bom nehala ljubiti …”

Tako torej njegova nekdanja žena razmišlja o njem, kaj pa pravi on o svoji sedanji izbranki, o svoji življenjski ljubezni Micheline?

“Svojo ženo ljubim bolj kot vse na svetu. Občudujem jo, ker je veliko bolj inteligentna kot jaz in ker ima blazen talent za slikanje,” brez razmišljanja izstreli zvezdnik. Priznati je treba, da Micheline kar prekipeva od živahnosti in dobre volje. Sicer pa je bilo tako in tako vedno jasno, da takšnega možakarja lahko dobi le ena ženska. Ženska, ki mora biti preprosto čudovita, tako kot je on.

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri