Žena Buraka Ozcvita (Moja boš) je ljubosumna – Preveri njen razlog!

V zadnjem času nas zanima vse, kar je povezano s turškim šarmerjem – igralcem Burakom Ozcvitom iz serije Moja boš, ki ima pred seboj nov izziv, zaradi katerega je njegova žena zelo ljubosumna, pišejo turški mediji.

Žena Buraka Ozcvita (Moja boš) je ljubosumna – Preveri njen razlog! (foto: POP TV) POP TV
22. 3. 2018

Burak Ozcvit bo z romunsko pevko Inno namreč posnel duet.

Ne, ne skrbi. Simpatični igralec igralskega poklica ne bo postavil na stranski tir in šel v pevske vode. Duet bo namreč posnel zaradi neke reklame za šampon.

A lepotec tokrat ne bo prvič prijel za mikrofon. Tudi z ženo Fahrije Evcan je že posnel pesem za film, ki sta ga zakonca snemala skupaj.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Igralec pravi, da rad v roke vzame mikrofon, a da ne bo nikoli pevec. Sodelovanje z Inno mu je v veselje, saj jo kot pevko zelo ceni.

Ker je Burak velika zvezda, je tudi njegova cena visoka, zato se govori, da bo za reklamo dobil vrtoglav znesek, pevka Inna, ki bo zapela v turščini, pa prav tako.

Reklama bo dolga približno tri minute, vsi pa ugibajo, ali bosta Burak in Inna skupaj pod prho.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

V turških medijih pišejo veliko tudi o tem, da naj bi bila njegova žena zaradi Inne zelo ljubosumna, nekateri pa namigujejo celo, da je v njunem zakonu nastopila kriza. A najverjetneje ni res nič od tega ter si zakonca lepo maneta roke, saj bo Burak z reklamo obogatil svoj račun za zajeten kupček denarja, govori se o nekaj milijonih turških lir.

Sicer pa je ljubezenska zgodba igralcev res lepa, skoraj kičasta.

Na kratko: spoznala in zaljubila sta se pred petimi leti na snemanju film Ptica pevka. Zaročila sta se na njegov 32. rojstni dan in se leta 2016 tudi poročila na poroki leta v Istanbulu. O njunem zasebnem življenju se ne ve veliko, saj igralec meni, da ni dobro vsega deliti z javnostjo. (No, kljub vsemu pa nam je nekaj sočnih skrivnosti uspelo izbrskati. Naša novinarka jih je zapisala v tem članku.)

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

"Ko vam uspe ohraniti svoje zasebno življenje, ste šele sposobni čutiti tisto notranje zadovoljstvo. Lepo je živeti daleč stran od oči javnosti in predvsem manj naporno," pravi Burak, ki pa je nekoč vseeno razmišljal drugače.

"Če bi me o tej temi spraševali pred 12 leti, bi vam zagotovo odgovoril drugače," pravi Burak. "Po mojem mnenju z javnostjo delim svoje delo igralca, drugo pa naj bo skrito, vsaj večji del, saj se zavedam, da so stvari, ki jih tu pa tam vendarle moraš deliti z oboževalci, ki jih zelo cenim."

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

To se vidi tudi na družbenih omrežjih, na katerih je Burak zelo aktiven. Ni nenavadno, da ima na Instagramu več kot pet milijonov sledilcev z vsega sveta, sam pa se zaveda, da je ta del komunikacije zelo pomemben za kariero igralca.

Za aktualno številko revije Story napisala Sandra Bratuša
Za splet priredila Ana Murn
Fotografije: Pop TV in Instagram.com

Preberi še: Na dan prišle fotografije (in video!) s poroke Buraka Özçivita? (Moja boš) in Spoznaj žensko, ki je Buraku Ozcivitu (Moja boš) zlomila srce

Priporočamo tudi: Indira Ekić in Matic Kolenc žarita od ljubezni! To kažejo tudi njune najnovejše skupne fotografije (FOTO)