'Želim si, da nikoli ne bi postala mama’ (pretresljiva izpoved Christine Aguilera)

Ojoj, kako žalostna zgodba. 😔 Si vedela, da je Christina Aguilera preživljala tako težke čase? 

'Želim si, da nikoli ne bi postala mama’ (pretresljiva izpoved Christine Aguilera) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 11. 2021

Med prazniki smo našle iskreno in zelo težko zgodbo glasbene mega zvezdnice Christine Aguilera. V intervjujih, ki smo jih našli na spletu, je namreč priznala, da je po rojstvu prvega otroka Maxa preživljala zelo težke čase

Preberi, kaj se je zgodilo:

Christina je mislila, da je našla ljubezen svojega življenja, ko se je leta 2005 poročila s svojim najboljšim prijateljem in glasbenim producentom Jordanom Bratmanom. 

Ker ni želela hiteti v zakon, sta v zvezi uživala kar nekaj let, preden sta se dokončno odločila za njun veliki 'da'. Zavedala se je namreč, kako hudo je biti ujet v nesrečnem zakonu, saj je kot deklica poskušala od tega zbežati. 

Njen oče je namreč nekdanji vojak, ki je bil do Christine in njene mame od nekdaj nasilen. Prav zato z ljubeznijo svojega življenja ni želela ponoviti iste napake.

To je njen prvi mož Jordan:

Ampak življenje je za Christino očitno zapisalo drugačno zgodbo ...

Leto po pregrešno dragi poroki se je njun zakon začel krušiti, zato je Jordan Christino prepričal, da naredita otroka in na ta način poskušal rešiti njun zakon. 

Ko se je Christina med nosečnostjo zredila za skoraj 25 kilogramov, so se stvari postale še hujše. 

'Srček, preprosto ne privlačiš me več,' je Jordan tik po rojstvu njunega prvorojenca Maxa povedal svoji ženi.

Preberi, kaj je Christina v intervjuju povedala pred kratkim:

"Želim si, da nikoli ne bi postala mama, saj me je mož po porodu zapustil zaradi teže, ki sem jo med nosečnostjo pridobila. Noseča sem postala samo zato, da bi osrečila njega, nato pa sem nenadoma ostala sama. Morala sem se boriti - zase, in za otroka," je del težke zgodbe, ki jo je Christina preživljala mimo medijske pozornosti.

V najhujšem trenutku njenega življenja je Christina le doživela luč na koncu tunela, saj so ji ponudili vlogo v filmu Burleska. V njem Christina na odru ni nastopila le s svojo dolgoletno vzornico Cher, ampak je med snemanjem našla tudi nekaj, česar nikakor ni pričakovala - ljubezen

Njeno pozornost je med snemanjem filma ujel mlad pomočnik producenta in to s stvarjo, ki jo je tedaj najbolj pogrešala - prijaznostjo

Tako je videti njen sedanji (in tedanji) partner:

Njuna zveza se ni zaključila, ko so ugasnile televizijske kamere, saj sta Christina in njen srčni izbranec Matthew Rutler leta 2014 na svetu pozdravila hčerko Summer, par pa je že dlje časa tudi zaročen. 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Slovenca o norem seksu na kolesu: "Trdno sem držala sedež, on pa si me je vzel od zadaj"

Priporočamo tudi: "Moj mož v službi napreduje le zato, ker spim z njegovim šefom" (priznanje ženske)