Že veš, koliko je z vodenjem Eme zaslužila Raiven?

Novinar naše medijske hiše je raziskal zakulisje, ki ga na televiziji niso pokazali!

Že veš, koliko je z vodenjem Eme zaslužila Raiven? (foto: Instagram.com/@Raivenofficial) Instagram.com/@Raivenofficial
7. 3. 2018

O slovenskem evrovizijskem izboru se že dolgo ni govorilo tako intenzivno kot letos, vroča pa so bila tudi ugibanja o stroškovnem listu prireditve.

Novinarji revije Nova so vprašanje vzeli resno in na RTV našli odgovor o tem, kolikšni so bili stroški in honorarji na letošnji Emi.

"Za vsako 120 minut dolgo prireditev je bilo predvidenih 60.000 evrov direktnih stroškov, skupaj za obe prireditvi 120.000 evrov. Stroški so sprejeti in vključeni v letni načrt, ki je bil sprejet novembra lani.

Natančni obračun bo znan čez nekaj tednov, ko bo projekt tudi računovodsko zaključen, zagotovo pa bo v finančnih okvirjih," so o stroških Eme sporočili z RTV.

Povedali so še, da je Vid Valič za vodenje ene prireditve prejel hororar v višini 1.250 evrov bruto, Raiven pa 750 evrov bruto.

A zakulisje Eme niso le številke, ampak tudi lepi trenutki. Mednje bi se zagotovo uvrstili tudi ljubki komentarji, ki sta jih nastopu zmagovalke Lee Sirk namenili njeni hčerkici.

Glasbenica je novinarju revije Nova namreč priznala, da sta bili deklici nad njenim nastopom precej kritični.

Ena hčerka je dejala, da njena kita ni bila podobna Elsini - liku iz Ledenega kraljestva - druga pa, da noče gledati mamice in da mora zmagati Lara Kadis. 

Za aktualno številko revije Nova je prispevek napisal Alesh Maatko

Fotografije: Instagram.com/@raivenofficial, Saša Aleksandra Prelesnik

Preberi še: SKRIVNOST RAZKRITA: Moškim je najbolj všeč, če v posteljo oblečeš to!

Priporočamo tudi: 5-dnevni NAGRADNI izziv: NE ČAKAJ NA VIKEND - zaživi tudi med tednom!