Zdaj je vse jasno! Izbranec Eve Irgl je Luka Ličar!

Eva Irgl je ekskluzivno za revijo Story predstavila svojega novega spremljevalca, Luko Ličarja.

13. 9. 2012

Po pisanju revije Story gre za izjemno prijetnega in postavnega moškega, ki se je v življenju že dokazal na več področjih. Pripravlja namreč doktorat, poučuje angleščino, dela tako na radiu kot na televiziji in ima celo svojo glasbeno skupino.

"Poleg svojega dela na radiu Primorski val tudi že več let sodelujem z RTV Slovenija pri oddaji Slovenski magazin, ki jo prevajam in sinhroniziram v angleški jezik, pred kratkim pa sem začel delati tudi pri oddaji Alpe-Donava-Jadran. Zdaj se v svoji doktorski nalogi posvečam raziskovanju sodobne škotske literature v primerjavi s sodobno slovensko literaturo. To je moja prednostna naloga, saj sem bil zadnje čase malce lenoben na tem področju in se posvečal predvsem Evi (smeh), zdaj pa mi prav ona najbolj stoji ob strani ter me spodbuja pri delu, kar je neprecenljivo. Prosti čas pa namenjam tudi glasbi, s katero se ukvarjam tako ljubiteljsko kot tudi prek svojega dela v medijih," je novinarki revije Story med drugim povedal Luka.

Kaj pa si Luka Ličar misli o Evi Irgl - kot poslanki in kaj o njej kot ženski?

"Evo sem poznal iz medijev kot lepo, zelo sposobno žensko; le kdo si je ne bi želel spoznati? Hkrati pa se mi je zdelo, da je njen svet tako zelo drugačen ter daleč od mojega in nisem si mislil, da se bova kdaj srečala. Takrat tudi še nisem vedel, kako sva si v nekaterih rečeh blizu in kako hitro se bova ujela, da si pravzaprav najina svetova niti nista močno različna. Drznil bi si reči, da sem ljubezen našel tam, kjer sem jo najmanj pričakoval," je v smehu še povedal in dodal:

"No, v živo je še lepša in še bolj privlačna in izžareva energijo. Človek ne dobi občutka, kakšna je neka oseba v resnici, če jo spremlja le v televizijskih nastopih, z branjem člankov in podobno. Velikokrat se javna in zasebna podoba precej razlikujeta, to me je naučilo tudi moje delo na radiu in televiziji. Eva se je izkazala kot prijetna, prijazna in inteligentna sogovornica, s katero sem se v hipu ujel. Je dobra oseba, ki se resnično trudi pri svojem delu, in to je nekaj, kar pri njej neznansko cenim."

Več o vročem novem paru pa si lahko prebereš v novi reviji Story.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri