Po Matjažu Nemcu novico o nosečnosti potrdil tudi ta NORO znan slovenski par

Ja waaaaw! Poglej si tole, nooo! 😍

Po Matjažu Nemcu novico o nosečnosti potrdil tudi ta NORO znan slovenski par (foto: Lay arhiv) Lay arhiv
4. 5. 2021

Čeprav se je vse glasneje govorilo o tem, da bosta Lado Bizovičar in njegova prelepa srčna izbranka Anela že kmalu drugič postala starša, je zdaj novica končno uradna - in potrjena! ♥️

Lado in Anela sta prvič postala starša leta 2018, ko sta se razveselila hčerkice, govorice o tem, da bosta drugič starša pa so se prvič pojavile že lansko leto.

Zdaj je novico potrdil Instagram profil Mali zakladi, ki je z objavo prelepe noseče Anele naznanil začetek njihovega novega sodelovanja, in moramo priznati, da Anela kar žari od sreče.

Poglej si ta ljubek video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by malizakladi.si (@malizakladi)

"Anela Šabanagić bo prav kmalu že drugič mamica. Pred meseci so se naše poti srečale in pričeli smo s skupnim projektom. Naše sodelovanje se je razvilo v pravo prijateljstvo in v veliko veselje nam je, da smo te, draga naša Anela, lahko spremljali v tem nepozabnem življenjskem obdobju. Anela je će izbrala svoje favorite med otroško opremo in dodatki v naši ponudbi. Naj se nova dogodivščina prične," so zapisali ob zgornjem posnetku, ki razkriva, da bosta Lado in Anela starša postala že zeloooo kmalu.

TO službo v resničnem življenju opravlja sanjski moški Gregor Čeglaj (kaaaaaj?)

Kako lepoooo, se strinjaš? 😍

No, letos bo nove družinske člane sicer pozdravilo kar nekaj znanih Slovencev, med njimi Matjaž Nemec, Svetlana Cigoj in tudi Klemen Janežič. 😍

Vsem mladim (in bodočim) staršem iz srca čestitamo! 

TO je znani Mariborčan, s katerim je bila poročena Carmen iz Sanjskega moškega

Fotografije: Arhiv AM