Zdaj je jasno, zakaj Katie Holmes skriva svojo ljubezen

To, da sta Katie Holmes in Jamie Foxx par, je verjetno ena največjih javnih skrivnosti v Hollywoodu. Igralca pa svojega razmerja še vedno nista uradno potrdila in še vedno ju v javnosti nismo videli kot par. In zakaj se pravzaprav skrivata? 

Zdaj je jasno, zakaj Katie Holmes skriva svojo ljubezen (foto: Profimedia) Profimedia
18. 9. 2016

Po poročanju spletne strani Radar Online ima prste vmes Katiejin nekdanji mož Tom Cruise. Ko sta se hollywoodska zvezdnika Tom Cruise in Katie Holmes leta 2012 ločevala, je morala Katie – kot za spletno stran Radar Online trdi dobro obveščeni vir – podpisati pogodbo, ki ji marsikaj prepoveduje.

"Takrat je podpisala pogodbo, ki ji prepoveduje, da bi na kakršen koli način osramotila Toma. Na primer, ne sme grdo govoriti o scientologiji in ne sme se kazati s svojim novim fantom v javnosti," je pojasnil vir.

Ta dogovor naj bi veljal neverjetnih pet let, torej do leta 2017.

Poleg tega njen novi srčni izbranec, trenutno torej 48-letni igralec in glasbenik Jamie Foxx, ne sme imeti stikov s Suri, ki jo je 37-letnica povila v zakonu s Tomom.

"Katie je takrat hotela le še ven iz tega zakona, zato je pristala na vse to. In ker se je z vsem strinjala, je prejela pet milijonov dolarjev za Suri in pet milijonov zase. Če bi prekršila pravila, pa bi ostala brez tega denarja," je še pojasnil vir.

Znano je, da se v medijih vedno znova pojavljajo že kar pretresljive podrobnosti o ločitvi. Med drugim se piše in govori, da imata scientologija in Tom še danes močan vpliv na Katie in Suri.

Na začetku avgusta je tednik Us Weekly poročal o tem, da hollywoodski zvezdnik že celo večnost nima stikov s svojo desetletno hčerkico. "Tom že tri leta ni videl Suri in se tudi ni slišal z njo," je takrat za omenjeno revijo razkril družinski prijatelj.

Vsa ta razkritja dokazujejo, da je Katie sprejela pravo odločitev, ko se je ločila od svojega doslej edinega soproga, in da gre tako njej kot Suri nedvomno bolje brez Toma. Zdaj lahko le še upamo, da bo skrivalnic drugo leto zares konec in da se bo simpatična igralka v javnosti končno pojavila s svojim novim partnerjem.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Zakaj se je pevka Adele morala odpovedati pici? ali pa 'Bridget Jones' v oddaji The Tonight Show razkrila svoj skriti talent (VIDEO)