10 perfektnih fotk: Zato je David Beckham naš najljubši zvezdnik!

24. 8. 2015

Zaradi teh fotografij in besed ob njih imamo še tisočkrat rajši Davida Beckhama!

David Beckham je noro dober oče in mož

40-letni David Beckham, oče treh fantov in ene deklice, je leta dokazoval, da je ob profesionalni športni poti tudi fenomenalen oče. Paparaci družino vedno ujamejo v akciji. David, če je doma, otroke vozi v šolo, na tekme, na kulturne prireditve, na ribarjenje, z njimi igra nogomet, plavajo, skupaj se podijo po parku.

Ko je končal svojo športno pot, si je rekel, zdaj je čas za Victorio, in prevzel skrb za otroke, da je lahko zacvetela na svoji poti in pokazala svoje talente. Njegov Instagram ni poln sebe - poln je trenutkov z njegovimi otroki in ženo, ki jo neizmerno ljubi. 

Bi rad nove superge? Zasluži si jih

Nedavno je David povedal, da je najstarejšega, 16-letnega sina Brooklyna ob vikendih poslal delat v kavarno, da si zasluži za nove superge in izhode s prijatelji. Nič čudnega, da so njuni otroci kljub bajnemu bogastvu tako prizemljeni, in ni videti, da bodo v prihodnje polnili naslovnice z incidenti in težavami z drogami, katerim smo priča pri toliko drugih otrocih zvezdnikov, ki so izgubili realna tla pod nogami. 

Rad te imam, veliki fant!

Da je na svojega sina Brooklyna izjemno ponosen, je David pokazal tudi na družbenih omrežjih, kjer je objavil to čudovito fotografijo, ob kateri je pripisal:

david beckham in brooklyn

"Nekaj mi govori, da imam tako zelo rad tega ne več tako majhnega fanta ... Tako hitro odrašča v perfektnega gentlemana in pohodniškega kolega ... Rad te imam veliki fant" 

V zgornji galeriji si oglej še druge fotke in nujno preberi njegove podpise!

Pripravila: Sanja Macur

Oglej si še, kako velika je danes deklica iz filma Titanik.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec