ZATO je Ajda Urankar osvojila naše srce (pa tudi srce Davida Urankarja)

Ajda Rotar Urankar je tista srečnica, ki je osvojila srce Davida Urankarja. In priznati moramo, da točno vemo zakaj. Preveri še ti!

ZATO je Ajda Urankar osvojila naše srce (pa tudi srce Davida Urankarja) (foto: Marko Delbello Debevc) Marko Delbello Debevc
2. 11. 2017

Ajda je 29 letna mamica dvoletnemu Liamu, oblikovalka in ustvarjalka, ki se podpisuje pod otroške ninice in ostale pripomočke Minimellows.

Njeno radoživo osebnost je mogoče začutiti že ob kavi, kaj šele ob izdelkih, ki jih  z veliko ljubezni in pozornosti pripravlja v svojem prostem času. In prav s tem, se je pred malce več kot dvema letoma tudi začela njena zgodba.

Prvo ninico je izdelala v nosečnosti

Ko je pod srcem začutila svojega prvorojenca, mu je pred njegovim rojstvom želela ponuditi nekaj posebnega. Ninico, ki bi bila izdelana iz najboljših materijalov in ki bi njenemu sinu ponudila še kaj več kot le tolažbo. 

Tako, se je iz ideje razvila kravica Paulina, ninica, ki ni le lepa na pogled, ampak tudi koristna za otrokov razvoj.

"Vse ninice na otroka vplivajo na svoj način. Kravica Paulina ima na primer črno bele lise zato, ker je črno bela barvna kombinacija, na katero so dojenčki najbolj odzivni, ninica zajčka ima na primer teksturno zanimivo blago, zato otroci lahko raziskujejo z otipom," pojasnjuje Ajda, ki svoje otroške izdelke ustvarja zato, da bi našim malčkom lahko resnično ponudili najboljše, kar lahko.

Ustvarjalna tudi za Davida

A njena ustvarjalnost se ne izraža le z otroškimi dodatki in pripomočki, saj je že kot najstnica za svoje ustvarjalno izražanje rada uporabila papir.

"Spomnim se, da sem Davidu enkrat naredila knjigico. To je bila na nek način navada, ko sem med študijem živela v Angliji, on pa je bil tu. Takrat sem mu redno pisala pisma, ali pa naredila kakšno knjigico, … samo da sem lahko ustvarjala in kaj porisala (smeh)," se je njunih začetnih let v zvezi spomnila Ajda, ki zdaj priznava, da je za vse kar ima, izredno hvaležna. 

Ajda in David Urankar

"Mislim, da naju je ta izkušnja, da sem bila jaz več let v Angliji prej zbližala, kot oddaljila. Takrat sva videla, da se morava za to, da bova skupaj, truditi. In to nama je ostalo še danes.

Čeprav sva dvanajst let skupaj, se oba za zvezo zelo trudiva. On je zelo pozoren, pa tudi jaz se zavedam, kaj imam. To mi ni samoumevno," je povedala Ajda in dodala, da sta en drugemu največja opora že z lepimi besedami, ki si jih namenita na koncu dolgega dne. 

Pripravila: Kaja Milanič
Foto: Instagram MiniMellows, Marko Delbello Ocepek

Preberi tudi: Nov lepotni trend, ki so mu podlegle tudi nekatere znane Slovenke.

Priporočamu še: Alja Krušič (Slovenija ima talent) sporočila sijajno novico!