Zasvojenost s športnimi stavami ne izbira

Nekdanji nogometni reprezentant Goran Šukalo je pred tedni priznal, da je zasvojen s športnimi stavami, a tudi zanikal kakršno koli sodelovanje v nelegalnih stavnicah, o katerih se je zadnje čase pri nas največ govorilo.

19. 5. 2012

ŠukaloPri stavah Šukalo ni imel preveč sreče, zato se je njegov dolg začel kopičiti. Tudi njega je potegnilo v vrtinec – v upanju, da mu bo uspelo pokriti dolg, je stavil vse več denarja, zato se je znašel v nerešljivem krogu in postajal vse bolj odvisen od igranja stav.

Največ je pri stavah izgubil ptujski nogometaš Nastja Čeh, ki naj bi bil zaradi finančnih dolgov prisiljen prepisati svojo hišo v Spodnji Puhlji pri Ptuju na upnike. Upniki nogometaša so hišo zarubili tudi njegovim staršem, Čeh pa se je razšel s svojo ženo.

Športne stave so po nepreverjenih informacijah uničile tudi nekdanjega prvega zvezdnika Inteblocka Ermina Rakoviča, ki naj bi stavil celo na tekme svojega kluba, kar je strogo prepovedano.

Poznaš koga, ki se bori s podobno težavo? Tebi in njemu v branje priporočamo prispevek Zasvojenost s športnimi stavami mu je vzela življenje, srečo in družino!