Zaročni prstan Angeline Jolie je stal četrt milijona dolarjev

Da sta se Brad Pitt in Angelina Jolie zares zaročila, je zdaj potrdila tudi Bradova predstavnica za stike z javnostmi Cynthia Pett-Dante.

19. 4. 2012

Datuma poroke sicer še nista določila, a je Cynthia Pett-Dante dodala, da zaroka pomeni obljubo za prihodnost.

Brad in Angelina sta vedno zagotavljala, da se bosta poročila šele takrat, ko se bodo v Ameriki lahko poročali tudi istospolni partnerji. Vendar pa je Brad letos februarja le dodal, da se bo mogoče srečni dogodek zgodil nekoliko prej.

"Otrokom poroka veliko pomeni in nenehno sprašujejo, kdaj se bova vzela," je v nekem intervjuju dejal Brad in dodal:

"No, tudi meni veliko pomeni, da bi se zavezal na tak način."

Seveda je priljubljeni par zdaj vrgel veliko kost za glodanje. V medijih so se namreč že pojavila ugibanja, kje in kdaj naj bi se par poročil, koliko ljudi bo povabljenih, kakšno obleko bo imela nevesta ... Urednik nekega ameriškega tabloida pa je dejal, da bo to poroka velikega državnega pomena, ki jo lahko primerjamo s poroko, ki se je lani zgodila v Veliki Britaniji, ko sta se poročila princ William in vojvodinja Catherine.

Angelinin prstan

Ko je Angelina obiskala mestni muzej v Los Angelesu, se je na njeni roki že lesketal zaročni prstan.

Draguljar Robert Procop z Beverly Hillsa, ki je tudi sicer prijatelj para, pa je potrdil, da je oblikoval zaročni prstan za Angelino. Z Bradom naj bi kar celotno leto sodelovala pri njegovem nastajanju. Spomnimo, da je Brad nekoč že sodeloval pri nastajanju prstanov, in sicer zaročnem in pri poročnih prstanih, ki sta jih nekoč nosila s prvo ženo Jennifer Aniston. Sodeloval je z draguljarko Silvio Damiani. Za zaročni prstan je takrat odštel 500 tisoč dolarjev. Tokrat je za Angelinin prstan odštel pol manj.

Kaj gre vedeti o draguljarju?

Zdaj že vsi vedo, da je Robert Procop, ki ima trgovine na Beverly Hillsu, v Ženevi in v Hongkongu, tisti, ki je v sodelovanju z Bradom izdelal zaročni prstan za Angelino.

Trajalo je kar leto dni, da je nastal tak prstan, kot si ga je zamislil Brad ...

  • Procopova draguljarna na Beverly Hillsu je odprta samo po predhodnem naročilu

Procopova draguljarna v Los Angelesu je na Dayton Way Rodeo Drivu, prav v osrčju 90210. A to še ne pomeni, da lahko draguljarno tako zlahka najdete. Je na privatni lokaciji, ki vam je tudi po telefonu ne razkrijejo. Draguljar se s stranko sreča na nevtralnem terenu.

  • Njegov nakit nosi tudi žena Roberta Downeyja Jr.

Ko je igralčeva boljša polovica prišla na premiero filma The Avengers, je imela na sebi Procopovo umetnino z ametistom. Dobila jo je za sinovo rojstvo. Tudi leta 2011 je na podelitvi oskarjev nosila njegov nakit, in sicer uhane, ki jih je ustvaril skupaj z Angelino Jolie.

  • Z dragulji si je plačeval šolanje

Procop je že v najstniških letih kupoval in prodajal diamante. Postal je eden izmed boljših trgovcev z dragimi kamni, s čimer si je lahko plačal študij. V zadnjem letniku je že odprl svojo draguljarno na Beverly Hillsu.

  • Zanj je čast delati z Angelino Jolie

"Angelina je poosebljenost čutne elegance, samozavestna in z neverjetnim čutom za druge," prvi Procop, "ima enkraten čut za estetiko in v veliko čast in užitek mi je sodelovati z njo pri nastajanju umetniških kosov nakita. Cenim jo tudi zato, ker pomaga tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo."

  • Dobrodelnost

Že dolga leta Procop sodeluje z neprofitno organizacijo House of Ruth, ki pomaga družinam, v katerih se dogaja domače nasilje. Procop sodeluje tudi pri Angelininih dobrodelnih projektih, s katerimi pomaga otrokom po svetu.

Za Story napisala Sandra Bratuša