Zapustil jo je partner

Pred dnevi je novinarjem revije Nova na uho prišla novica, da je televizijska voditeljica oddaje Preverjeno Alenka Arko spet samska.

7. 9. 2009

Iz zanesljivih virov so izvedeli, da jo je pred kratkim zapustil dolgoletni partner, profesor in član skupine Pankrti, dr. Gregor Tomc. Ko so podrobneje pobrskali za informacijami, so prišli do zaključka, da se zgodovina očitno še kako rada ponavlja.

Edini, ki zna biti zvest - kuža!

Alenka Arko si je, potem ko je spet ostala sama, omislila kužka, saj jo zadnje čase lahko srečamo v družbi pasjega prijatelja, v katerem je našla oporo.

Gregor Tomc pa se že pojavlja v družbi nove partnerice, menda svoje nekdanje študentke. Skupaj sta se z roko v roki pojavila tudi na odprtju Centra urbane kulture Kino Šiška, kjer smo se lahko tudi sami prepričali, da sta v veselem pričakovanju naraščaja, saj je bil mladenkin trebušček v visoki nosečnosti.

Zgodovina se ponavlja

Pregovor, da se zgodovina rada ponavlja, pa je dejstvo, da je to dr. Tomc naredil že drugič.

Spomnimo se, kako je bil pred leti v razmerju z odlično igralko Judito Zidar, ki jo je zapustil, ko je bila njegova Alenka Arko v sedmem mesecu nosečnosti. Zdaj pa se je situacija ponovila, le da je 'zapuščena žrtev' tokrat Alenka. Očitno je Gregor Tomc pri svojih letih še vedno zelo poskočen in ne nazadnje tudi ploden.

Vir: Nova