Žana Povše (Znan obraz ima svoj glas) se je ločila - TO je razlog!

Ob številnih nastopih, ki so jo spremljali v zadnjem času v tujini, se je na njenem osebnem področju veliko spremenilo.

Žana Povše (Znan obraz ima svoj glas) se je ločila - TO je razlog! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
20. 5. 2018

Žano so namreč zajele veliko spremembe, ki so se pripravljale že dlje časa. Danes, ko se ozre nazaj, vidi, da se je vse dogajalo z razlogom.

Tudi ločitev od dolgoletnega soproga Danija, s katerim imata desetletno hčerko Kiaro.

"V vsem tem času sva se odtujila in spoznala, da bomo vsi bolj srečni, če nadaljujemo vsak svojo pot," je novinarki revije Nova zaupala Žana in dodala, da je zaradi tega postala še močnejša.

"Preživela sem tudi nekaj hudih trenutkov, ampak prav to nas naredi močnejše, mar ne? Tudi Kiara vidi pozitivno spremembo, zato zanjo razhod ni bil prehud, čeprav za nobenega otroka to ni ravno mačji kašelj. Je vseeno ločitev." 

 

A post shared by Zana (@zanasalobir) on

"Ne podpiram tega, da bi morali vztrajati v zvezi zgolj zaradi otrok. Otrok veliko bolj trpi, če se starša ne razumeta in ne podpirata. Otrok to občuti, tudi če se starša trudita skriti. To vem, ker sem bila v isti situaciji. In tako se lahko oblikuje določena travma, ki jo otrok nosi s sabo še vse življenje," je pojasnila Žana, ki je zdaj sicer že srečno zaljubljena.

"Z Borisom sva se spoznala po mojem razhodu z Danijem in nekako naju je združila usoda. Zaljubila sva se 11.11., tako pa je tudi naslov mojega prihajajočega albuma."

To je njen novi izbranec:

 

A post shared by Zana (@zanasalobir) on

"Zdaj vidim, da so bile moje pesmi, ki so nastajale zadnjih pet let, tudi napisane zanj," je povedala Žana in dodala, da bo tudi njen novi izbranec sodeloval pri izdelavi njenega novega albuma.

Članek si lahko v celoti preberete v aktualni številki revije Nova

Fotografije: Helena Kermelj

Preberi še: Nika Urbas (Zvezde plešejo) je brez zadržkov pokazala, kako je videti v kopalkah!

Priporočamo tudi: Meghan Markle tik pred poroko doživela šok!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri