Zala Djurić Ribič razkrila (in celo pokazala FOTKO!), kdo je njen fant

Zala Djurić Ribič, igralka, pevka in pesnica, ki je razpeta med Slovenijo in Ameriko, je danes na Instagramu objavila fantastično fotografijo, s katero je pokazala svojega fanta.

Zala Djurić Ribič razkrila (in celo pokazala FOTKO!), kdo je njen fant (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
14. 3. 2018

Po tem, ko smo razkrili, koga v resničnem življenju ljubi plesalec iz šova Zvezde plešejo 2018 Miha Vodičar in Indira iz šova The Biggest Looser Slovenija, danes razkrivamo fotografijo fanta Zale Djurić Ribič.

"Moj najboljši prijatelj in jaz. Če naju ne bi poznala, bi mislila, da sva 'osladna'. Ampak vem, da sva […] resnična," je zapisala pod spodnjo fotko (kaže, da jo je posnel Instagramer Boris A. Revó) na svojem profilu in hkrati prvič javno razkrila svojega srčnega izbranca.

 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) on

Kaj nista simpatična? <3

No, sicer pa so spodnji 'foto zabeležek' Zale in njenega dragega, ki prihaja z Obale, objavili tudi v enih od preteklih izdaj revije Story.

Da ima čudovito ljubezen je punca javno spregovorila, ko jo je Zvezdana Mlakar gostila v oddaji Zvezdana.

"Sem mislila, da je nemogoče," je dejala Zala. "Bila sem samska 21 let in tudi mami mi je govorila: 'Veš, Zali, mogoče imaš pa ti malo previsoke cilje, ker imaš tak ideal doma. Razmisli malo.'"

A punca je našla ljubezen v pravem pomenu besede.

"Ko se zgodi, lahko 'probaš' pobegniti, pa ne gre," je voditeljici razložila Zala. Pravi, da se ji je 'zgodila' globoka ljubezen. [...] Najgloblja."

Povedala je tudi, da je fant umetnik po duši, ampak se pa ne preživlja z umetnostjo. Dodala je:

"In ljubim ga, ker sva si različna, ne kljub temu da sva si različna."

 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) on

Pred dobrim letom in pol je Zala Djurić Ribič izdala pesniško zbirko Zbrka poezije, s katero si je po besedah Borisa A. Novaka prislužila članstvo v najzahtevnejšem tajnem društvu v vesolju'.

Kompliment izjemnega pesniškega klasika je bil le eden od mnogih. Mladi pesnici so se na praznovanju prve obletnice Zbrke poklonili tudi številni drugi slovenski ustvarjalci, pisatelji, igralci, pesniki in znani obrazi iz sveta zabave.

Vredno je omeniti tudi, iz kako čudovite družine je Zala. Vsi družinski člani se zdijo neverjetno povezani.

"To se čuti iz tebe. Pustijo te, da letiš in so hkrati varen pristan, če ga potrebuješ," je povedala Zvezdana Mlakar, ko je mlado nadebudnico gostila v svoji oddaji.

Zala pa je na to odgovorila: "Točno tako - in krila in tla so. [...] Še enkrat bi se rodila v to familijo."

Tudi, ko je novinarka naše hiše Zalo vprašala, koliko ji pomeni podpora staršev, ki je je bila deležna, je punca dejala: "Vse! Brez njune podpore ... Največja podpora sta bila ljubezen in zaupanje. To, da sta verjela vame."

Fotografije: Primož Predalič in arhiv Adria Medie Ljubljana

Preberi še članek iz našega arhiva: Tanja Ribič ganila z ljubezensko izpovedjo svojemu možu! Poglej, kaj mu je napisala

Priporočamo tudi: Zvezde plešejo 2018: Spoznaj srčno izbranko Mihe Vodičarja in Indira (The Biggest Loser Slovenija) končno razkrila svojo novo ljubezen!