Zakon Davida in Victorie Beckham se je znašel v krizi

David in Victoria Beckham sta parček že skoraj dve desetletji in imata pravljično družino, ki jo sestavljajo še štirje otroci. Zdaj pa se je v njunem zakonu menda pojavila precej huda kriza, ker bi se David rad preselil nazaj v Ameriko.

Jabolko spora je selitev (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2015

Štiridesetletni David Beckham in 41-letna Victoria Beckham, ki sta se zaljubila leta 1997, po zakonskih vodah plujeta že 16 let.

Ljubezensko srečo nekdanjega profesionalnega nogometaša in nekdanje članice nekoč izredno priljubljene dekliške zasedbe Spice Girls, ki si zdaj kruh služi kot modna oblikovalka, dopolnjujejo njuni štirje otroci, 16-letni Brooklyn, 12-letni Romeo, 10-letni Cruz in 4-letna Harper.

Zdaj pa se zdi, da se nad pravljično družino, ki brez kakršnegakoli dvoma spada med najbolj slavne družine na svetu, zgrinjajo črni oblaki.

Beckham

Zakonske težave so se pojavile, ko je David izrazil željo, da bi se preselil nazaj v Ameriko, natančneje v sončni Los Angeles. Po trditvah dobro obveščenega vira pa je to nekaj, kar za njegovo soprogo nikakor ne pride v poštev.

Victoria hoče ostati v Londonu

Neki družinski prijatelj je v nedavnem pogovoru za ameriško verzijo revije OK! razkril: "David ima raje življenje v Los Angelesu, Posh (Victorijin vzdevek iz časov skupine Spice Girls, op. a.) pa je preprosto Londončanka od glave do peta."

Odkar je modna oblikovalka, ki je med drugim znana tudi po tem, da jo je težko videti nasmejano, v Londonu odprla butik, se v deževni angleški prestolnici počuti čedalje bolj domače.

Omenjeni vir je prepričan, da selitev na ono stran velike luže zanjo nikakor ni možnost. Povsem nasprotno pa razmišlja David, ki se želi vrniti v Ameriko, to željo pa si z njim delijo tudi njegovi nadobudni otroci.

Ne nazadnje je to tudi razumljivo, saj je nekoč najpopularnejši žogobrc na planetu v Miamiju kupil moštvo ameriškega nogometa, trenutno pa se resno ukvarja z novim poslovnim projektom.

Rad bi namreč zgradil stadion za svojo ekipo, zato se na vso moč trudi, da bi ljubljeno Victorio navdušil za selitev in jo prepričal, da se vrnejo v Ameriko.

Težka preizkušnja za zakon

Ob tem velja poudariti, da je Victoria za svojega soproga nekoč že zapustila angleško prestolnico. To se je zgodilo leta 2007, ko se je celotni 'klan' Beckham preselil v Los Angeles.

David, ki je bil v tistem obdobju še aktiven kot profesionalni nogometaš, je namreč podpisal pogodbo s slovitim klubom LA Galaxy.

David

Po šestih letih, ki so jih preživeli daleč od doma, se je družina vrnila domov, na Otok. Vse od takrat, torej od leta 2013, pa se David in njegovi otroci, trdi vir, nikakor ne morejo povsem privaditi na življenje v Londonu.

Po drugi strani pa za Victorio velja ravno nasprotno – nekdanji zvezdnici popa je uspelo dati nov zagon svoji karieri, tokrat modni.

Zakon angleških zvezdnikov, ki (je) dolgo velja(l) za vzornega, bi se zaradi omenjenih različnih želja utegnil kmalu znajti na resni preizkušnji.

Da bi bila dejansko lahko ogrožena ljubezen med Davidom in Victorio, pa se zdi manj verjetno. Še julija sta slavna zakonca skupaj s svojimi otroki praznovala 16. obletnico poroke in zdelo se je, da je med njima vse v najlepšem redu.

"Zelo sem ponosna na svojo čudovito družino," je Victoria napisala ob ljubki družinski fotografiji, ki jo je objavila na družabnih omrežjih.

Čustvenega izliva pa nismo doživeli le z njene strani, tudi David je namreč objavil fotografijo, na kateri je zvezdniški parček v mladih letih.

"Hvala, da si mi podarila najine čudovite otroke," je napisal ob fotografiji, ki se je seveda prav tako znašla na družabnih omrežjih.

Glede na to, da sta bila zakonca v slabih dveh desetletjih kos že kar nekaj krizam in da sta skupaj ostala tudi po tem, ko se je govorilo in pisalo o tem, da je David v času, ko je igral za madridski Real, skakal čez plot s svojo nekdanjo osebno asistentko Rebecco Loos, ne gre dvomiti, da se bosta dogovorila tudi glede tega, kje bo v prihodnje živela njuna družina.