V domu Charlize Theron se je zgodil strašen zločin

Na posestvu v Johannesburgu, na katerem je mama južnoafriške igralke Charlize Theron pred očmi svoje hčerke ustrelila svojega soproga, je ponovno tekla kri. Pet zločincev je namreč vlomilo v dom prodajalca avtomobilov, ki so ga mučili do bridke smrti.

11. 10. 2012

Južnoafriška lepotica Charlize Theron, ki spada med največje hollywoodske zvezdnice, v teh dneh podoživlja travmo iz otroštva.

V hiši, v kateri je njena mama leta 1991 v samoobrambi ubila igralkinega vinjenega očeta, se je zgodil še en strašanski zločin. Na posestvu v Benoniju, v bližini Johannesburga v Južnoafriški republiki, na katerem je Charlize odraščala, je pet zločincev napadlo prodajalca avtomobilov, 56-letnega Barryja Newlanda, in ga mučilo, dokler ni umrl.

Žgali so ga s cigaretami in likalnikom

Po poročanjih spletnega medija Radar Online je peterica nasilnežev prišla do njegove hiše in se pretvarjala, da je zainteresirana za nakup avtomobila.

Kaj natančno se je zgodilo tistega usodnega dne, poskuša afriška policija še dognati, a sodeč po uradnih izjavah so iz hiše ubitega izginili mobilni telefon, prenosni računalnik, dve kameri, iPod in zlata verižica. Na žrtvinem telesu so našli strahotne sledi mučenja, med drugim opekline od likalnika in cigaret ...

Truplo pa so našli zavito v vreče za smeti. Zločin takšnih razsežnosti se v tem sicer mirnem mestecu ni zgodil že več let. Zadnji se je zgodil pred približno 21 leti, povezuje pa se ravno s slovitim priimkom Theron.

Bila je priča očetovega umora

V tej zloglasni, nekateri pravijo celo zakleti hiši je oče oskarjevke dolga leta zlorabljal njeno mamo. Njun odnos, prepoln nasilja, kričanja in joka, se je končal tragično.

"Dolga leta sem se soočala s to grozljivko. Mislim, da človek sploh ne pomisli, da bi se kaj takega lahko zgodilo v njegovi družini. Toda zgodilo se je. Moja mama je ubila mojega očeta," je izjavila igralka dolga leta po grozi, ki jo je preživljala. Po pripovedi njene mame je tiste usodne noči njen oče v vidno alkoholiziranem stanju prišel pred družinski dom.

Najprej je s strelnim orožjem prerešetal vhodna vrata, potem pa vstopil. Opotekal se je do sobe takrat 15-letne hčerke Charlize in zavpil:

"Nocoj vaju bom obe ubil!"

Igralkina mama Gerda Maritz ni čakala, saj se je bala, da bo to tudi dejansko storil, zato je takoj vzela pištolo in ustrelila soproga, kar je seveda kar precej zaznamovalo lepo Charlize.

Nov zločin v njenem domu iz otroštva je odprl stare rane, zato se zvezdnica v teh dneh ne pojavlja v javnosti in nima stikov niti s prijatelji.