Zakaj se je Zala včeraj na Evroviziji skrila za zastavo? Tole sta povedala po razglasitvi finalistov

Si se tudi ti včeraj spraševala o isti stvari? Beri dalje ...

Zakaj se je Zala včeraj na Evroviziji skrila za zastavo? Tole sta povedala po razglasitvi finalistov (foto: Instagram.com/zalagasper) Instagram.com/zalagasper
15. 5. 2019

Po včerajšnjem slovenskem nastopu na Evroviziji smo Slovenci kar žareli od ponosa.

No,  vsaj če gre sklepati po zapisih na družabnih omrežjih, ki so že vse od samega začetka precej samozavestno napovedovali, da se bosta naša predstavnika uvrstila v sobotni finale. 

In če je bil nastop izpeljan tako, kot smo pričakovali (umirjeno in ganljivo), je številne gledalce pred malimi zasloni presenetil trenutek, ko bi Zala in Gašper morala pozdraviti gledalce širom Evrope in jih 'spodbuditi', da svoj glas namenijo prav njima. 

Zala se je namreč skrivala v Gašperjevem objemu, njen obraz pa je v veliki večini zakrivala slovenska zastava, zato so številni sklepali, da si Zala v resnici ne želi biti tam.

Poglej, kako je bilo vse skupaj videti:

Zala in Gašper sta tik po zaključku prvega pred izbora za pesem Evrovizije svoj komentar podala tudi slovenskim novinarjem, ki se v teh dneh mudijo v Tel Avivu. 

Preveri, kaj sta povedala:

"Zala se je ful veselila, da bo konec vsega tega. Že tolikokrat sva povedala, da nama ni do tega cirkusa, ampak sva navsezadnje noro počaščena, da obstajajo ljudje, ki jim najina glasba pomeni toliko, da se zanjo postavijo. To nama je najbolj pomembno. Zato se še toliko bolj veseliva, da greva dalje delat glasbo, kar nama največ pomeni," so zapisali na portalu Zurnal24 in dodali, da je Gašper njuno izjavo zaključil z mislijo: "Mislim pa, da se je Zala veselila prostih dni.“

Celoten intervju si lahko pogledaš TUKAJ:

Zali in Gašperju v soboto želimo obilo sreče!

Fotografije: Instagram.com/zalagasper

Preberi še: Uau! Poglej obleko, s katero se je Zala Kralj sprehodila po oranžni preprogi Evrovizije! (foto)

Priporočamo tudi: EMA 2019: Našli smo nepričakovane fotke iz zasebnega življenja Zale in Gašperja (foto)