Zakaj je ravno Benji Madden pravi moški za Cameron Diaz?

Po le osmih mesecih se je Cameron Diaz poročila z Benjijem Maddenom. Kaj ima roker, česar njeni nekdanji partnerji niso imeli? Odgovor na to vprašanje se skriva v njegovem otroštvu ...

Zakaj je ravno Benji Madden pravi moški za Cameron Diaz? (foto: Profimedia) Profimedia
4. 2. 2015

Celo najožji prijatelji so komaj dohajali njun tempo. Tik pred božičem sta se 42-letna igralka Cameron Diaz in 35-letni glasbenik Benji Madden zaročila, le nekaj dni pozneje, na začetku januarja, pa sta si v skupni vili na Beverly Hillsu že dahnila usodni da.

To sta storila na prizorišču, ki je bilo za sicer zelo stvarno Cameron presenetljivo romantično. Približno 100 sorodnikov in prijateljev, med njimi Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow in Drew Barrymore, je pričakal šotor, okrašen z oljkami in belimi vrtnicami, ki je stal na posebni platformi nad bazenom.

V njem so gorele svečke iz čebeljega voska. Te so ustvarjale prijetno svetlobo, ki naj bi na obraz neveste pričarale blag sij. Dodatnega sija pa sploh ni potrebovala, saj je eden od svatov povedal, da je delovala izrazito sproščena, umirjena in predvsem neverjetno srečna.

Med judovskim poročnim obredom (družina Madden je judovska) je Benjija vedno znova grabila za roko in poljubljala, pozneje, ko je Lionel Richie sedel za klavir in zapel svojo uspešnico Easy, pa je komaj zadržala solze.

V čustveni zdravici za mizo je dejala, da je ujela najboljšega moškega vseh časov. Ob tem je v šotoru zavladala tišina.

Vau, kakšna izjava! In to naj bi bila ženska, ki je še pred kratkim zelo strastno branila svoj samski status? Ki je v intervjujih skoraj trmasto vztrajala pri tem, da za srečo nikakor ne potrebuje poročnega lista? In ki je zatrjevala, da je poroka povsem precenjena?

Zaznamovan z grenko izkušnjo

Za to naglo spremembo igralkinega mnenja je odgovoren zgolj in samo Benji. Njegova zunanjost in številne tetovaže, ki na nekatere morda delujejo zastrašujoče, vas ne smejo zavesti. Član rokovske skupine Good Charlotte je namreč razmišljajoč, preudaren in izredno vljuden fant. Njegov pogled na načrtovanje družine je za rokerja presenetljiv:

"Bil sem otrok ločenih staršev. Zdaj sem odrasel in bi rad veliko stvari naredil bolje. Rad bi si ustvaril družino, v kateri bosta na prvem mestu spoštovanje in harmonija."

Z bratom dvojčkom Joelom, kolegom iz skupine in tesnim zaupnikom, si deli grenko izkušnjo, ki je na njiju pustila močan pečat – izgubo otroštva. Njuna družina skoraj ni obstajala, bila je kaotična in povsem razsuta. Ko sta s 40 dolarji v kavbojkah iz Marylanda zbežala v Los Angeles, sta bila stara komaj 18 let.

"Bila sva besna in razočarana najstnika, ki bi lahko z lahkoto zelo grdo skrenila s poti," pravi Benji.

Za to, da se to ni zgodilo, se lahko zahvalita drug drugemu in svojim ženskam: "Nič ni lepšega od tega, da imaš ob sebi posebno osebo, ki jo delaš ponosno."

Kako zelo je hrepenel po tej posebni osebi, pa lahko razberemo iz njegovega ljubezenskega življenjepisa. Skoraj vsa razmerja so mu razpadla tik pred tem, ko so postala resna. Dvakrat je bil celo zaročen, a so se poročni upi obakrat razblinili. Najti 'tisto pravo' je bila dolgo njegova velika misija, goreča notranja želja.

Njegovemu bratu Joelu pa se je ta veliki met posrečil že prej. Štiri leta je namreč srečno poročen z Nicole Richie, s katero ima dva otroka.

Madden

Gre za dobro uigran tandem, ki se mu je doslej uspelo izogniti se vsem čerem zakonskega vsakdana. Joelu njegove sposobnosti v vlogi soproga in očeta priznava celo njegov tast, legendarni glasbenik Lionel Richie, ki ga hvali na vsa usta:

"Za Nicole si ne bi mogel želeti boljšega moškega. Joel je odgovoren in tankočuten. Prav tako kot njegov brat Benji."

Bivši niso hoteli otrok

Benji pravi, da je prav Joel njegov zgled, ko gre za družinske teme: "Lahko sem doživljal, kako je po poroki postajal povsem drug človek. In to v absolutno pozitivnem smislu. Pred mojimi očmi je postajal bolj odrasel."

Joel blesti tudi kot oče, saj je popolnoma vključen v vzgojo sedemletne hčerke Harlow in petletnega sina Sparrowa. In prav to, odgovoren oče, si tudi Benji želi postati čim prej.

Govoric, da je Cameron že noseča in da sta zato pohitela s poroko, doslej ni komentiral še nobeden od njiju, vsekakor pa obstaja velika verjetnost, da si bosta v kratkem ustvarila družino. Moški, ki hoče imeti otroka z njo, je prav tako novost v življenju priljubljene igralke.

Diaz

Njeni dosedanji ljubimci Paul Sculfor, Gerard Butler in Kelly Slater niso čutili želje po tem, da bi postali očetje, Justin Timberlake in Jared Leto sta se počutila premlada za očetovstvo, Alex Rodriguez, ki že ima dva otroka, pa ni želel spočeti še enega.

Še dobro, da je Cameron na nosečnost, ki je za številne ženske zelo čustvena tema, doslej gledala s precejšnjo sproščenostjo.

"Ne potrebujem nujno dojenčka, da bi bila srečna," je odgovarjala v intervjujih, kadar so jo opozarjali na njeno iztekajočo se biološko uro. S krotkim rokerjem Benjijem ob sebi pa si – kot je povedal vir, ki ji je blizu – lahko predstavlja tipično družinsko življenje. Poročni list je bil torej le začetek ...