Zakaj je Pippa Middleton na poroki Williama in Kate nosila belo obleko?

Čakaj, kaj ni bela obleka rezervirana za nevesto? Še posebej na kraljevi poroki? 

Zakaj je Pippa Middleton na poroki Williama in Kate nosila belo obleko? (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2018

Čeprav smo na uredništvu praktično vse navdušene nad kraljevo družino (kar še posebej velja za Kate in Meghan), se v resnici nikoli nismo vprašale, zakaj je Pippa Middleton na poroki svoje sestre Kate nosila belo obleko, če pa so ravno v dnevih pred poroko Meghan Markle in princa Harryja vsi poudarjali, kako nesprejemljivo je to.

Na kraljevih porokah je namreč navada, da so družice mlajše deklice in dečki, kar pomeni da je Kate tradicijo najprej 'prekršila' s tem, ko je izbrala 'starejšo' sestro, nato pa je z obleko svoje dodala še Pippa.

Kljub izdatnemu iskanju resnice čisto pravega odgovora nismo uspele dobiti, smo pa izvedele, da je bil namen Pippine obleke ta, da bi bila čimmanj opazna ter da bi se preprosto zlila s Kate, svoje pa je verjetno dodalo tudi dejstvo, da je na poroki nastopila kot družica z drugimi deklicami, ki so bile oblečene v belo.

"Pozornost, ki jo je obleka prejela na poroki, je bila popolnoma nepričakovana. Plan je bil, da ustvarimo nepomembno, neopazno obleko," je v enem redkih intervjujev za tuje medije povedala Pippa.

Vsem dobro poznana obleka je sicer delo oblikovalke Sarah Burton, ki je poskrbela tudi za poročno obleko Kate Middleton, zato je modna javnost začela že hitro po poroki ugibati, ali je obleka njene mlajše sestre odraz sloga, h kateremu se je za svoj veliki dan najprej nagibala vojvodinja Cambriška.

Kje je obleka danes?

"V resnici še vedno visi v moji omari, kljub temu, da je od poroke nikoli nisem več oblekla. Ampak mislim, da jo bom tam tudi pustila. Je ena tistih oblek, ki jih imaš v omari in jo pokažeš, ko jo kdo želi videti," je še tedaj povedala.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Rok Kunaver je podal PRVO izjavo o novi ljubezni z Natalijo Gros

Priporočamo tudi: TAKO sta družini Tamare in Renata (Ljubezen po domače) sprejeli novico o njuni zaroki!