Za znano tekmovalko MasterChef Slovenija je težko leto! Preveri, zakaj

Želimo ji vse najboljše! ❤️

Za znano tekmovalko MasterChef Slovenija je težko leto! Preveri, zakaj (foto: POP TV) POP TV
20. 4. 2018

Če spremljaš oddajo MasterChef Slovenija si lahko hitro ugotovila, da je modna oblikovalka Anna Paynich zelo duhovna oseba, saj je pred kamerami že v začetku razkrila, da se s hrano pred zaužitjem vedno poskusi povezati in se zanjo zahvaliti.

Kot je povedala pred kratkim, pa je razlog njenega spremenjenega odnosa do sveta in življenja spodbudila tudi avtoimuna bolezen, s katero se je srečala pred dobrim letom in pol.

"Hrana je zelo pomemben ali najbolj pomemben faktor za zdravo telo. Za to, kar damo v telo, nam je lahko hvaležno ali pa nas kaznuje in pridela kakšno bolezen.

Zato sem poleg duhovnega zdravljenja predelala tudi študije o prehrani in zato mi je toliko večji izziv se spopasti z višjim nivojem kuhanja v MasterChefu Slovenije. Sem pa v izdajanju svoje druge knjige, tokrat z duhovno tematiko," je ob začetku oddaje za POP TV povedala Anna.

A bolezen ni bila edina težka preizkušnja, s katero se je Anna srečala v tem obdobju, saj se je po večletni zvezi razšla s partnerjem, s katerim imata 6-letno deklico.

 

A post shared by Anna Tia Paynich (@anna.tia.paynich) on

Do tega neprijetnega dogodka naj bi vodile razlike ki so se med njima pojavljale, kljub razvezi pa sta ohranila lepe odnose, saj naj bi Annin nastop v oddaji MasterChef Slovenija zdaj podpiral tudi njen nekdanji izbranec.

Fotografije: POP TV

Preberi še: Saša Pavlin Stošić (Usodno vino): Razšla se je s soigralcem iz serije, poglej koga ljubi zdaj!

Priporočamo tudi: 9 tvojih erogenih con, ki jih morata OBVEZNO oba (s)poznati! (vse o seksualnem užitku)