Wow! Poglej TA luksuzen avto, ki ga vozi Robert Golob (+koliko točno stane!)

No, v resnici nismo pričakovali čisto nič drugega. Številni moški zagotovo sanjajo prav o tem avtomobilu! 

Wow! Poglej TA luksuzen avto, ki ga vozi Robert Golob (+koliko točno stane!) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2022

Pred dnevi je bil v Sloveniji kot novi (najverjetnejši) mandatar za sestavo prihodnje vlade izbran doktor Robert Golob. Kot je znano gre za nekdanjega prvega moža državnega podjetja Gen-I, prav politična razrešitev iz položaja pa je bila glavni povod za to, da se je iz gospodarstva odločil vstopiti v svet politike, kjer bo imel očitno veliko podporo naroda.

Ana Tavčar iskreno spregovorila o TEŽAVAH v zakonu z voditeljem soočenj, Igorjem Pirkovičem

Ker izhaja iz področja energetike, oziroma iz podjetja, ki se med drugim ukvarja s proizvodnjo ter distribucijo električne energije, je povsem razumljivo, da goji veliko zanimanje za električno gnana vozila. Nenazadnje je napovedal, da se bo v svojem mandatu trudil k razvoju elektromobilnosti v Sloveniji, hkrati pa tudi k spodbujanju razvoja drugih alternativnih vrst goriv, s čimer bi se zmanjšala odvisnost od naftnih derivatov.

Našli smo VIDEO razkošne jahte, na kateri dopustuje Robert Golob (poglej ga!)

Prav nič presenetljivo ni torej, da Golob večino svojega časa na cesti preživi v vozilu znamke Tesla. Floto le teh so namreč za službene potrebe pri podjetju Gen-I uvedli že pred časom, zanimivo pa bo videti, s katerim avtomobilom se bo naokrog vozil v prihodnje oziroma, ali bo sprememb deležen protokolarni vozni park.

Poglej si ga tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Cene Tesla Model 3 se gibljejo od 50.000 do 65.000 tisoč evrov. 

Ne glede na to, da je zagovornik električnih avtomobilov, pa je očitno tudi velik navdušenec nad (futurističnimi) klasikami. Pred časom je namreč na svojem Instagram profilu objavil fotografijo, na kateri sedi za volanom legendarnega DMC DeLoreana, ki je zaslovel v filmu Back to the Future, Vrnitev v prihodnost. Ob tem gre verjeti – na kar nakazuje tudi njegov pripis k sliki ('Back to Solar Future') – da gre za verjetno edinega električno gnanega DeLoreana, ki so ga lansko leto predelali v Inštitutu Metron v Lescah.

To je ta avto:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Preberite več na Avto-magazin.si

Fotografije: Profimedia