Wow! Našli smo skrivni blog Meghan Markle (in ja, še vedno je on-line)

Če je bil 'The Tig' 'cenzurirana' različica njenega življenjskega sloga, je na tem blogu zapisala vse (tudi manj lepe) stvari. Preberi ga. 

Wow! Našli smo skrivni blog Meghan Markle (in ja, še vedno je on-line) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2021

Prah okrog intervjuja princa Harryja in Meghan Markle se še kar ni polegel, olje na ogenj pa je v teh dneh prilila tudi čisto nova knjižna uspešnica 'V iskanju svobode', pod katero sta se podpisala kraljeva dopisnika, ki sta bila s Harryjem in Meghan več let v tesnem stiku.

Kot lahko pričakuješ, je knjiga polna razkritji, ki jih do zdaj še nismo uspeli izvedeti, med drugim tudi, da je Meghan Markle pred začetkom pisanja svojega bloga 'The Tig' v resnici pisala tudi skrivni blog z naslovom 'The working actress'.

"Blog The Tig ni bil prvi primer, da se je Meghan podala na splet - ne le, da bi se izrazila, ampak tudi zato, da bi se povezala z drugimi. Med letoma 2010 in 2012 je anonimno pisala blog 'The working actress (Delovna igralka), v katerem je podrobno opisovala pasti in zmagoslavja v vlogi igralke, ki se je trudila uspeti v Hollywoodu. Že v šoli je rada pisala in nekoč je celo razmišljala, da bi postala novinarka.

VIDEO: Princ William ostro komentiral intervju Harryja in Meghan (wow, tole moraš videti)

Pisanje ji je namreč omogočalo krepiti ustvarjalnost in izražati zagrenjenost. Na blogu je opisovala radostne trenutke, kadar se je dogovorila za delo, pa tudi obup in zavrnitve, ki jih igralci doživijo vsakič, kadar ne dobijo vloge v panogi, kjer je videz pogosto pomembnejši od talenta. Sicer ni nikoli uradno priznala avtorstva priljubljenega bloga, vendar je bila javna skrivnost, da je avtorica prav ona - kmalu je zaslovela zaradi svojih pametnih nasvetov in iskreno opisanih prigod.

Zapisi na blogu 'The working actress' so bili brez dlake na jeziku, The tig pa je ponujal zloščeno in optimistično branje," je namreč zapisano v novi knjigi V iskanju svobode, katero trenutno beremo tudi na uredništvu. 

Link do njenega skrivnega bloga sicer lahko najdeš TU, saj so vse objave še vedno dostopne svetovni javnosti. 

Če bi si knjigo želela prebrati tudi sama, pa jo lahko naročiš na TEJ povezavi.

Več o knjigi:

V iskanju svobode je pripoved, ki presega domet naslovnic in razkriva neznane podrobnosti o skupnem življenju Harryja in Meghan, pri tem pa ovrže številne govorice in zmote, ki pestijo par na obeh straneh velike luže.

Avtorja Omid Scobie in Carolyn Durand sta člana izbrane skupine novinarjev, ki poročajo o britanski kraljevi družini in njenih dejavnostih, ter spremljata življenje mladega para kot le redkokdo zunaj kraljeve družine.

Zaradi enkratnega dostopa do kraljevega para pa tudi zato, ker sta avtorja sodelovala s tistimi, ki so mu najbližje, je knjiga iskren, oseben in privlačen portret samozavestnega, vplivnega in naprednega para, ki se ne boji pretrgati spon tradicije in je odločen ustvariti novo pot, proč od soja žarometov, obenem pa je predan oblikovanju človekoljubne dediščine, ki bo znatno oplemenila svet.

TO pikčasto bluzo Kate Middleton v H&M najdeš za 20€ (in mi imamo LINK!)

Fotografije: Profimedia