Wow! David Amaro nam je zaupal skrivnosti iz zakulisja MTV EMAs (spoznal je tudi MÅNESKIN)

Priljubljeni slovenski pevec se je pretekli vikend mudil v Budimpešti, kjer se je zgodila prestižna podelitev nagrad MTV EMAs. Nagrado za najboljši rock prvenec so prejeli vse bolj popularni zmagovalci lanskoletne evrovizije ekstavagantni italianski band Måneskin.

Wow! David Amaro nam je zaupal skrivnosti iz zakulisja MTV EMAs (spoznal je tudi MÅNESKIN) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
16. 11. 2021

Med vsemi dizajnerskimi oblačili, ki so jih nosili najbolj znani kot so Ed Sheeran, BTS, Maluma in člani skupine Måneskin pa je blestel tudi David Amaro, ki so ga oblekli pri Zalandu, vendar pri takšnih stvareh včasih vse pač ne gre čisto po planu.

»Zalomilo se je pri čevljih,« pove Amaro. »V vsej poplavi se je moja obutev izgubila in imel sem samo nekaj ur, da sem našel nove.« Kljub temu, da Budimpešti ne manjka dizajnerskih trgovin, nikjer ni bilo ničesar, kar bi mu bilo všeč ali prav. Tako je pač zavil v kitajski diskont, od koder so bili tudi njegovi »dizajnerski« škornji.

»Če kdo vpraša pa sem bil obut v HUGO BOSS,« v smehu še poudari simpatični David.

V VIP prostorih sta bila skupaj s slovensko pevko Gajo Prestor, kjer pa so na sprehod po rdeči preprogi čakali tudi člani skupine Måneskin, s katerimi je David prijetno kramljal. »Pohvalili so moj outfit in ga komentirali, če jih kar citiram - da bi prav pasal v njihov band

Z večjimi nastopi je imel željo s polno paro začeti po oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer je tekmoval, vendar mu je korona prekrižala načrte. Letošnje poletje pa je bilo končno bolj obetavno.

Na vsakem koncertu je stopil pred polno dvorano in publika ga enostavno obožuje in z njim poje vsako njegovo skladbo od začetka do konca. »Bil sem res počaščen, da so kot pevca iz Slovenije povabili ravno mene in da so mi dali priložnost, da se pokažem na dogodku svetovnega kova, kot so MTV EMAs, saj to pomeni, da sem navkljub naugodnim razmeram v zadnjem letu, uspel pri ljudeh pustiti pečat, kar pa so prepoznali tudi pri MTV-ju,« s skromnim in ponosnim nasmeškom še pove David.

Pripravil: K. K.

Fotografije: Osebni arhiv