William Levy, veliki lomilec ženskih src, ima veliko težavo z zvestobo

Ko gre za igralca in modela Williama Levyja, vsaka nova vloga v žajfnici pomeni tudi novo žajfnico v njegovem zasebnem, natančneje ljubezenskem življenju, ki je zelo turbulentno in posledično zanimivo za medije.

Williama Levy (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2015

Štiriintridesetletnega kubanskega lepotca Williama Levyja, ki mu upravičeno pravijo tudi latinski Brad Pitt, so ljubiteljice telenovel vzljubile že ob prvih prizorih prve serije, v kateri se je pojavil. Seveda jih je pozneje navdušil tudi v vsaki novi seriji, v kateri je zaigral.

Med njegovimi oboževalkami so tudi Slovenke, ki so lepotca podrobneje spoznale v mehiški telenoveli Angeli brez kril. V njej je bila njegova soigralka lepa 31-letna Mehičanka Maite Perroni in kemija med njima je bila tako močna in očitna, da so se mediji takoj razpisali o tem, da sta se zapletla v ljubezensko razmerje.

Melita

Vroča igralca seveda nikoli nista ničesar potrdila, kar sploh ni čudno, saj je bil William takrat še v razmerju z mamo svojih otrok, ameriško igralko in modelom mehiških korenin Elizabeth Gutiérrez.

Elizabeth

Menda sta Maite in Elizabeth vse od takrat na bojni nogi, ali je bilo med Williamom in Maite dejansko kaj več od zgolj toplega odnosa dveh prijateljev oziroma sodelavcev, pa seveda vesta samo onadva.

Ker sta se domnevna zaljubljenca pred kamerami izkazala kot idealen par iz sveta žajfnic, pa so iznajdljivi producenti začutili priložnost in ju spet izbrali za soigralca. Tako sta zaigrala v mehiški telenoveli Zmagoslavje ljubezni, ki smo jo prav tako lahko spremljali v Sloveniji, a resnici na ljubo ni bila tako priljubljena kot Angeli brez kril.

Verjetno pa ni treba posebej poudarjati, da se je sočna zgodba o skrivni ljubezni glavnih igralcev v resničnem življenju po novi seriji le še dodatno razplamtela.

Kriva naj bi bila nezvestoba

Potem pa je William dobil vlogo v mehiški seriji Vihar, v kateri je bila njegova soigralka 26-letni mehiški model Ximena Navarrete, ki je leta 2010 zmagala na prestižnem svetovnem izboru za miss Universe.

William

Eden najlepših moških na svetu in ena najlepših žensk na svetu sta sestavljala idealen par za male zaslone, še bolj idealna pa sta bila za začetek nove ljubezenske sage v Williamovem ljubezenskem življenju.

O tem, kako zelo intenzivna so bila poročanja o njunem domnevnem razmerju, še najbolje priča Ximenina izjava, da nikoli več ne želi igrati v žajfnici, ker ji je serija Vihar uničila življenje. Na žalost pa ga je uničila tudi Williamu, pa če to prizna ali ne.

Pred kratkim so se mediji namreč razpisali o tem, da je turbulentnega razmerja med njim in Elizabeth dokončno konec. Zakaj sta se razšla, nekdanja zaljubljenca nočeta izdati, mediji pa so prepričani, da je za konec njune ljubezenske zgodbe kriva nezvestoba.

Rad bi zaslovel v Hollywoodu

Tokrat pa se nista razšla prvič. Že pred slabimi štirimi leti je Elizabeth javno razglasila, da zapušča Williama, da bi ohranila svoje dostojanstvo soproge in mame, s čimer je dala jasno vedeti, da je bila prevarana.

V tistem obdobju je Levy posnel videospot za pesem Jennifer Lopez z naslovom I'm Into You in že takrat se je govorilo o tem, da se med slovitima Latinskoameričanoma nekaj plete. Ko se je kmalu zatem izkazalo, da sta Jennifer in William nenadoma oba samska, so te govorice postale še glasnejše.

Nekateri (dobro obveščeni) viri zatrjujejo, da si William obupno želi doseči hollywoodsko slavo in da je to pripravljen doseči po vsej sili, razmerje z Jennifer pa naj bi bilo le ena izmed stopnic na tej poti. Da je v teh trditvah lahko kanček resnice, kaže tudi njegova odločitev, da bo žajfnice za nekaj časa postavil na stranski tir in se posvečal le še snemanju filmov.

Snemanje trilerja Addicted je že za njim, a resnici na ljubo ni dobil ravno dobrih ocen, a kdo ve, morda je Hollywood vendarle dobil novega zvezdnika.

Imata dva otroka

Kakorkoli že, dejstvo je, da sta William in Elizabeth svojo ljubezensko zgodbo začela pisati leta 2003, ko sta sodelovala v resničnostnem šovu Protagonistas de novela 2. Tri leta pozneje sta dobila prvega otroka, dečka Christopherja, rojstvo deklice Kailey pa ju je razveselilo leta 2010.

Skoraj vse njuno razmerje so zaznamovali škandali, v katerih je bil negativec vedno William, zgodbe o njegovih skokih čez plot pa so bile pravzaprav še najmanjša težava. Lepotec se je namreč spopadal z obtožbami za posilstvo mladoletnice, a je Karla Álvarez, domnevna žrtev, po nekaj mesecih umaknila obtožbo.

Ves ta čas je Elizabeth kljubovala poročanjem medijev in svoje razmerje predstavljala kot idealno, a jasno je bilo, da v resnici še zdaleč ni idealno. In pred kratkim smo dobili tudi dokaz ...