William in Kate: 10 dejstev, ki jih o kraljevem paru zagotovo nisi vedela! Presenečena boš

Ali veš, kje je William prvič zagledal Kate? Si vedela, da je britanski princ v preteklosti čistil straniščne školjke in da je bila Kate žrtev najstniškega nasilja? Nujno preberi teh 10 stvari, ki jih o britanskem kraljevem paru skoraj zagotovo še nikoli nisi slišala!

William in Kate: 10 dejstev, ki jih o kraljevem paru zagotovo nisi vedela! Presenečena boš (foto: Profimedia) Profimedia
28. 10. 2016

1. Britanski tabloidi so bili na začetku zelo previdni

Ko sta Kate in William začela, so britanski novinarji in paparaci sklenili, da fotografij Kate ne bodo objavljali.

Bali so se namreč, da bi se ponovila situacija s Princeso Diano. Slednja je umrla v prometni nesreči, ko je z domnevnim partnerjem Dodijem Fayedom zapuščala hotel Ritz, medtem pa ji je sledila množica paparacev.

2. Princ William je v preteklosti čistil stranišče ...

William je leta 2000 preživel v Čilu kar 10 tednov, kjer je med drugim čistil stranišče, kuhal kašo in spal v divjini na prostem. Zelo nepričakovano preživet dopust za bodočega kralja, kajne?

3. Oče pilot, mati stevardesa

Mati Kate Middleton je bila po poklicu stevardesa.

Svojega partnerja in očeta vojvodinje je spoznala na letalu, bil je namreč pilot. V lasti imata trgovino z dekoracijami za zabave po imenu Party Pieces. Ta jima je prinesla dovolj dobička, da sta lahko svoje otroke poslala v privatno šolo.

4. Nesrečna šolska leta

Srednješolskih let Kate nima v najlepšem spominu.

Bila je žrtev mladostniškega nasilja. Med drugim se spominja tudi, kako so fantje ocenjevali lepoto dekleta, pri čemer so njej vedno podelili največ 2 od 10 točk. Kako drugačna je danes njena situacija!

5. Kapetanka Lacross ekipe

Po srednji šoli se je Kate vrgla v šport in postala kapetanka Lacross ekipe.

Zadnje in hkrati dejstvo, da je bila odlična učenka, je močno dvignilo raven njene popularnosti. Naenkrat je postala najbolj zaželeno dekle daleč naokoli.

6. Je Kate popolnoma brezmadežna? :P

Novinar revije OK! je podrobno preiskal zgodovino Kate, da bi našel kakšno umazano podrobnost … a našel ni prav ničesar!

7. Kate se je preizkusila v vlogi manekenke

Princ William se je v vojvodinjo zaljubil na prvi pogled. Prvič jo je zagledal na študentski modni reviji, kjer je Kate nosila dolgo prosojno obleko. Verjetno je prav ta izbira obleke pritegnila prinčev pogled.

8. Kate in William sta kot mladostnika uživala pravo tipično študentsko ljubezen

... kot vsi ostali pari. Na njunem krožniku so se večkrat znašli le špageti in paradižnikova omaka, ki jih je pripravil kar William sam.

9. Kate vs. Diana

Britanski tabloidi Kate očitajo, da je nezanimiva. (Halo!?) Predvsem jo primerjajo s princeso Diano, ki naj bi imela X faktor, ki ga Kate pač nima. Pa se ti zdi, da je temu res tako? 

10. Kate je sama sama organizirala svojo poroko

Kate je bila zelo vpletena v priprave na svojo poroko. Izkušnje je pridobila z delom v podjetju njenih staršev, veliko nasvetov pa je dobila tudi od sestre Pippe Middleton. Slednja je na to temo napisala tudi knjigo z naslovom Celebrate, ki pa med bralci žal ni doživela uspeha.

Preberi še: S tem trikom Kate Middleton premaga željo po sladkem in FOTO: Poglej, kako zelo vitka je Kate Middleton v oprijetih kavbojkah

Preberi še: FOTO: To so oblačila, ki jih je Kate Middleton nosila na kraljevem obisku v Kanadi!