Will Smith naj bi soprogo prevaral s kolegico

V javnosti že kar nekaj časa krožijo govorice o bližajoči se ločitvi slavnega hollywoodskega para, 45-letnega Willa Smitha in tri leta mlajše Jade Pinkett Smith.

Will Smith (foto: Profimedia) Profimedia
13. 11. 2013

Šušljanja o tem, da je zakon igralcev Willa Smitha in Jade Pinkett Smith, ki sta se poročila zadnji dan decembra leta 1997 in imata dva otroka, 15-letnega Jadena in 13-letno Willow, tik pred razpadom, so še dodatno razplamtele fotografije, ki so nastale 25. oktobra v New Orleansu. Na njih je Will v družbi 23-letne Margot Robbie, privlačne soigralke iz komedije Focus.

Na fotografijah, ki jih je pred nedavnim objavila revija Star, avstralska igralka in gospod Smith razigrano pozirata v fotokabini. Na njih se par smeji, objema in si slači majici, slavni igralec pa pred fotografskim objektivom celo razkazuje njene prsi.

"Ni se vedel kot poročen moški. Le kateri oženjeni moški bi šel v fotokabino s seksi 23-letnim dekletom in se začel slačiti?" se je spraševal očividec. "Smejala sta se, kot bi bila zaljubljena. Will je tistega dne ravno končal s snemanjem, tako da zagotovo ni bil pod vplivom alkohola, dobro je vedel, kaj počne," je razkril dobro obveščeni vir in dodal, da jima sploh ni bilo mar, če ju kdo vidi.

Po trditvah vira, ki se je razgovoril za E! News, so fotografije nastale na zabavi ob zadnjem dnevu snemanja omenjenega filma. "Videli sta ju cela igralska zasedba in snemalna ekipa. Fotografije so bile posnete podnevi in vsi so vedeli zanje," je dejal vir. Olje na ogenj je nehote prilila prav Margot, ki že pred začetkom snemanja ni skrivala navdušenja nad svojim slavnim soigralcem. "Na avdiciji se je med nama čutila kemija," je dejala Margot in dodala, da je prepričana, da bo snemanje filma zelo zabavno.

Jada snela poročni prstan

Le dva dneva po tem, ko so sporne fotografije pricurljale v javnost, so Jado ovekovečili samo in brez poročnega prstana. To, da je bila sama, pravzaprav ni nič novega, saj so ju paparaci skupaj nazadnje fotografirali 'davnega' avgusta, je pa na dobrodelni prireditvi Make Equality Reality v zahodnem Hollywoodu vsekakor bodlo v oči to, da ni nosila poročnega prstana.

Poleg tega sta se že na začetku septembra odločila za prodajo več kot 42 milijonov dolarjev vredne vile v Calabasasu, ki sta jo obnavljala in opremljala kar sedem let, v njej pa z otrokoma preživela le dve leti, kar je prav tako nekoliko sumljivo ... Po vsem tem se je začelo govoriti, da igralca že nekaj časa sploh ne živita več skupaj, kar pa še ne pomeni, da sta se dejansko tudi razšla, saj pravzaprav niti nista mogla živeti skupaj, ker je Will od septembra snemal omenjeni film Focus v New Orleansu.

Ima dovoljenje za varanje?

Ob vsem tem ugibanju, kaj se dogaja v njunem zakonu in ali Will dejansko skače čez plot, pa so vsekakor še kako aktualne nekatere Jadine izjave iz preteklosti. "Dopustite mi, da najprej povem, da obstaja veliko pomembnejših tem za pogovor od vprašanja, ali imam odprt zakon ali ne," je aprila napisala na svojem profilu na Facebooku in dodala:

"Tako Will kot jaz lahko počneva, kar želiva, ker zaupava drug drugemu. To ne pomeni, da imava odprt zakon, ampak imava odnos dveh zrelih oseb." S temi besedami se je odzvala na špekulacije o odprti naravi svojega zakona z igralskim zvezdnikom, ki so se začele pojavljati po njeni izjavi, da se skrivnost njunega srečnega zakona skriva v tem, da sta neodvisni osebi.

"Willu že od nekdaj govorim, da lahko počne, kar želi, dokler se lahko pogleda v ogledalo in ostaja miren v sebi. Je samostojen moški in jaz sem samostojna ženska. Sprejemava svoje odločitve in pripravljena sva prevzeti odgovornost za vsako od njih. To je najpomembnejše," je še dodala pred približno sedmimi meseci. Čeprav se je v preteklosti že večkrat pisalo in govorilo o tem, da se stalno varata in da je ločitev tik pred vrati, je Jada takrat samozavestno zatrdila, da so vse to neresnice, s katerimi se niti slučajno ne obremenjuje:

"Will je moj najboljši prijatelj. Bil mi je v oporo v nekaterih najtežjih življenjskih trenutkih in najino razmerje je stabilno, ker ima dobre temelje." Če je vse to res, potem se za njun zakon ni treba bati, saj bo Jada svojemu dragemu prav gotovo oprostila tudi to, da se je tako zelo dobro ujel s svojo 22 let mlajšo soigralko.