Tako sta Will in Jada Pinkett Smith rešila zakonsko krizo

Povsem normalno je, da sta 47-letni igralec, producent in glasbenik Will Smith ter 44-letna igralka, plesalka, glasbenica in poslovna ženska Jada Pinkett Smith v skoraj 19 letih zakona doživljala številne vzpone in padce. In glede na to, da sta oba zvezdnika svetovnega kova, ki ves čas živita pod lupo javnosti, je povsem normalno tudi to, da so se v tem času pojavljale številne govorice o krizi v njunem zakonu.

Tako sta Will in Jada Pinkett Smith rešila zakonsko krizo (foto: Profimedia) Profimedia
31. 8. 2016

Da te govorice in najrazličnejše špekulacije vendarle niso iz trte izvite, je Will priznal že pred časom, ko je govoril, da se v njegovem zakonu vedno znova pojavljajo različne težave.

Pred kratkim pa je dal intervju za britanski tabloidni dnevnik The Sun, v katerem je šel še korak dlje in med drugim razkril, da je bil obisk zakonske svetovalnice nujen za rešitev njegovega zakona. Po profesionalno pomoč sta se zatekla zato, ker sta si oba močno želela, da bi rešila svoj zakon.

“Za seboj imam veliko zakonskih svetovanj,” je priznal Will in nadaljeval: “In kaj se v zakonu zgodi, ko začneš terapijo? Resnica pride na dan. Sediš nasproti svoje žene in razkriješ vso svojo resnico. In ona razkrije vso svojo resnico. Takoj ko resnica pride na dan, partnerja gledata drug drugega in si ne moreta predstavljati, da bi se lahko še kdaj ljubila.”

Will se pri svoji iskreni izpovedi sicer ni spuščal v podrobnosti, a očitno je, kako hude so bile težave v zakonu slovitega igralskega para.

“Takrat nastopi temačen trenutek. Toda zame je to tema pred svitom. Po mojem mnenju je to čiščenje, preden prideš spet ven na drugi strani, in sicer z razumevanjem in napredkom v razmerju,” je kar nekoliko poetično nadaljeval simpatični Will in dodal, da šele po tem čiščenju lahko skupaj zreš v prihodnost.

Poudaril je tudi, da človeka resnično spoznaš šele takrat, ko resnica pride na dan in ko mora razložiti, kdo je in kako razmišlja.

Kljub temu da so se govorice o krizi v njegovem zakonu pojavljale več let in da so bile tudi precej trdovratne, pa se mu je šele lani zazdelo, da se mora odzvati nanje. To je storil prek Facebooka, kjer je govorice odločno zanikal:

“Z Jado se NE BOVA LOČILA. Vsem vam obljubim, da vam bom – če se bom kdaj odločil, da se ločim od svoje kraljice – to povedal sam. Prisežem.”

Zanimivo pa je, da je njegova žena tik pred tem, junija lani, v intervjuju z razvpitim radijskim voditeljem Howardom Sternom, podžgala šušljanja o tem, da imata odprt zakon.

“Nisem njegova čuvajka, on je odrasel človek. Zaupam moškemu, ki mu je ime Will, moškemu z integriteto. Zato ima vso svobodo na tem svetu. Dokler se Will lahko pogleda v ogledalo in dokler je s tem, kar vidi, vse v redu, je tudi, kar se tiče mene, vse v redu,” je takrat izjavila Jada in dodala:

“Pogovarjava se o tem, kdo je komu všeč, in normalno je, da ga privlačijo druge ženske, a to, da mu je ena padla v oči, še ne pomeni, da me ne mara ali da me bo prevaral.”

Will in Jada sta se spoznala leta 1994, in sicer na snemanju humoristične serije Princ z Bel-Aira, v kateri je bil on glavni zvezdnik, ona pa se je na avdiciji potegovala za vlogo njegovega dekleta Lise Wilkes. Čeprav Jada ni imela uspeha in je vloga pripadla Nii Long, sta ohranila prijateljske stike, leta 1995 pa sta se zaljubila.ž

PREBERI ŠE: Najboljše vaje za tvoje telo v času nosečnosti in po porodu ali pa 8 največjih strahov moških med seksom