Will Smith in Jada Pinkett-Smith: Ločitev? Ne pride v poštev!

Težave v zakonu, ločitev ... Willa Smitha in njegovo ženo Jado Pinkett-Smith v zadnjem času spremljajo burne govorice, a par se v javnosti kljub temu predstavlja kot popoln tandem. Kaj se v resnici dogaja med njima in kako zvezdnika 'polirata' svoj že kar precej okrnjen imidž?

7. 6. 2012

Rio, Pariz, Berlin, London, Moskva, New York ... Will Smith v teh dneh potuje po vsem svetu in na veliko reklamira svoj najnovejši film, znanstvenofantastično akcijsko komedijo Možje v črnem 3.

Po štirih letih premora se je ponovno vrnil na sceno, in če nekoliko pozorneje opazujemo, kako z veliko mero dobre volje obvladuje natrpan delovni urnik, se lahko dokopljemo le do enega zaključka – ta človek ni izgubil niti kančka energije, ki jo ves čas izžareva. In za to je vsekakor zaslužna tudi njegova soproga Jada, ki ga spremlja na njegovi promocijski turneji. Ves čas se držita za roke in si izmenjujeta nežnosti, pozornost sveta pa izkoriščata tudi v zasebne namene. Že od septembra namreč krožijo zelo trdovratne govorice, da se je njun zakon po 15 letih znašel v krizi. Pri reviji Star so pred nedavnim naredili še korak dlje in celo zatrdili, da ločitveni postopek že poteka.

Govorice so smešne

Kriza? Ločitev? Kaj se dogaja?

Jada je z radovednimi novinarji o tej temi spregovorila brez ovinkarjenja. Dejala je, da so te govorice in pisanja preprosto smešni.

"Vsako leto se neki zvezdniški par znajde pod mikroskopom. Tokrat sva na vrsti midva. Toda z Willom poznava resnico," je dejala jasno in glasno. To resnico zdaj nazorno kažeta in tako poskušata preprečiti širjenje nadaljnjih govoric in špekulacij, povezanih s trdnostjo njunega zakona. Na berlinski premieri filma Možje v črnem 3 je Jada sicer ostala v hotelu, toda na pozni večerji v priljubljeni restavraciji Borchardt Will še zdaleč ni deloval kot moški, čigar zakon je tik pred razpadom. Nasprotno, odlično razpoložen se je zabaval s svojo družbo in restavracijo zapustil šele ob dveh zjutraj.

Ločitev ne pride v poštev

Kakor koli že, predstavniki sedme sile so od znancev zvezdniške družine iz Los Angelesa izvedeli, da v družini Smith kljub vsemu ne poteka vedno vse tako zelo optimalno.

Ker si tudi njuna otroka Willow in Jaden ustvarjata zvezdniški karieri, morajo zdaj pod streho spraviti kar štiri nabito polne urnike dela. Posledično jim primanjkuje časa, da bi se intenzivno ukvarjali drug z drugim, in tudi vidijo se čedalje manj. Toda razmerje med Jado in Willom naj bi kljub temu dobro funkcioniralo, predvsem zato, ker si medsebojno puščata dovolj svobode in prostora za dihanje. Sicer res ni vse v najlepšem redu, a parček je veliko preveč povezan in navezan, da bi ločitev sploh prišla v poštev. Ne nazadnje pa sta tudi preveč profesionalna, da bi se ločila, saj se zavedata, da to ne bi bilo dobro za njuni karieri.

Družina Smith je pač tudi več milijonov dolarjev vredna znamka, ki predstavlja srečo in zvestobo. Negativni članki ji prav gotovo ne bi koristili. Morda je Will zdaj začel ponovno delati s polno paro tudi zato, da bi okrepil položaj svoje družine. Za prihodnje leto načrtuje predvsem snemanje svojih uspešnic, ki so polnile kinematografske blagajne. Med njimi so Hancock, Podli fantje in Jaz, robot.