Will Smith in Jada Pinkett Smith: Flirt in njegove posledice

Noben drug hollywoodski par ne inscenira popolnega življenja tako spretno, kot to počneta Jada in Will Smith. Zdi se, da se najnovejše govorice idealno vključujejo v njun mojstrski načrt.

8. 9. 2011

To je pogled, ki se mu ne more upreti noben moški – rahlo od spodaj, zasanjan, a vendarle izzivalen in v kombinaciji z nežnim nasmeškom. Natančno tako Jada Pinkett Smith gleda svojega sogovornika Marca Anthonyja globoko v oči. Potem oba naredita še zadnji korak drug proti drugemu, se objameta in … bruhneta v glasen smeh!

Zanikata govorice

Ta scena ameriške zdravniške serije Hawthorne, v kateri Jada igra glavno medicinsko sestro Christino Hawthorne, trenutno skrbi za razburjenje v ZDA. Flirt pred kamerami naj bi dokazoval, da se zakon Jade in Willa bliža koncu. Tako vsaj trdijo številni ameriški tabloidi. Jada naj bi svojega Willa prevarala z Marcom Anthonyjem, ki se je pred kratkim ločil od Jennifer Lopez. Tudi Will in Jada naj bi že živela ločeno, on pa menda zahteva celo ločitev! Demanti je sledil takoj.

“Govorice o najinem razmerju so napačne. Še vedno sva skupaj in najin zakon je skladen,” sta Smithova javnosti sporočila prek svojih agentov. To sta storila hladno in trezno, kot se zanju tudi spodobi, saj slovita kot prava profesionalca.

Naslednji dan je sledila naslednja faza zanikanja. Javnost si je lahko ogledala tisto, čemur v ZDA pravijo ‘united front’. Will je Jado popeljal na omleto v Malibu, kot bi šlo za njun prvi zmenek. Oba sta se vedla povsem sproščeno in sta kar žarela od sreče. Tisti, ki so si ju ogledali podrobneje, pa so zlahka ugotovili, da je šlo za nepristne, nekako ‘zamrznjene’ nasmeške. Toda njuno neverbalno sporočilo se je glasilo: najina fasada je lepa. Vse je v najlepšem redu, tako kot vedno.

Pomembno je imeti cilj

Skoraj deset let in pol sta gospod in gospa Smith to fasado ohranjala lepo. Leta 1997 se je takrat še razmeroma neznana Jada Pinkett poročila z bodočim megazvezdnikom Willom Smithom, ki je z akcijskima uspešnicama, kot sta Dan neodvisnosti in Možje v črnem, postal jamstvo za uspeh na filmskih blagajnah. Njegova vizija je bila, da postane največji filmski zvezdnik vseh časov. Ravno tako kul, kot se je trudil za uresničitev te vizije, je s svojo soprogo izdelal poslovni načrt za ljubezen.

“Če nimaš cilja, se lahko namreč na poti izgubiš, kar velja tako v ljubezni kot tudi v filmskem poslu,” je šele lani obrazložil kot gost pogovornega šova Oprah Winfrey in dodal:

“Človek bi moral natančno opredeliti, zakaj je skupaj s partnerjem, in potem živeti v skladu s tem.” Ko sta na svet prijokala otroka Jaden in Willow, so slavni starši še razširili svoj načrt: “Rada bi zagotovila, da bodo vse sposobnosti otrok pravilno razvite.”

Ločitev ne pride v poštev

Zveni učinkovito … in tudi je učinkovito. Willow, ki svojo nadarjenost vidi v glasbi, je že pela pred koncertom Justina Bieberja. Jaden, ki si je od nekdaj želel postati igralec, pa je s filmom Karate Kid požel velik uspeh v kinematografskih blagajnah. Lani je njegov dohodek dosegel kar devet milijonov ameriških zelencev! To je dovolj, da skupaj s svojo sestro sodi med najbogatejše najstnike v svetu šovbiznisa. Da bi še pospešil kariero obeh nadobudnih otrok in jima kot izkušen igralec delil nasvete ter ju ‘treniral’, si je skrbni očka privoščil triletni premor.

Jada pa po drugi strani poudarja, da je svojo uspešno kariero z veseljem žrtvovala za družino. Temu ambicioznemu paru ni nič pomembnejše od tega, da nekaj veljata – v zabavljaškem poslu in tudi v črni Ameriki.

“Včasih sanjam o tem, da sem reven in da morata moja otroka odraščati kot sužnja,” je nekoč povedal Will, čigar premoženje ocenjujejo na 188 milijonov dolarjev, njegova soproga pa naj bi do zdaj zaslužila približno 20 milijonov ameriških zelencev. Imidž bleščeče čiste in noro srečne superdružine je zaslužen za to, da so Smithovi postali zelo priljubljeni v Hollywoodu, ta družina je skoraj kot nekakšna ikona. Prav zaradi tega se o njej že od nekdaj širijo govorice. Med drugim so stalno prisotna namigovanja, da sta v resnici oba homoseksualca, zato naj bi bila mala inscenirana ljubezenska drama med Jado in latinskim ljubimcem Marcom Anthonyjem kot naročena ... Kakorkoli že, v vsakem primeru je ločitev za Smithova povsem nepredstavljiva.

“Ločitev ni nikoli prišla v poštev,” sta oba zagotovila že zdavnaj. Tega njun mojstrski načrt pač ne predvideva …

Kot prvi zapisali v Lei