Wau! Poglej, kakšen poklic opravlja Indira Ekić, tekmovalka v šovu The Biggest Loser Slovenija

Šov, v katerem zmaga tisti, ki največj izgubi, se je tudi uradno začel. V resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija smo lahko spoznali že vse tekmovalce, med drugimi tudi Indiro Ekić, ki opravlja poklic, s katerim se ženskam pomaga pripraviti za pomembne dogodke.

Wau! Poglej, kakšen poklic opravlja Indira Ekić, tekmovalka v šovu The Biggest Loser Slovenija (foto: facebook.com/indira.ekic) facebook.com/indira.ekic
12. 10. 2017

24-letna Indira se je v šov prijavila, ker jo je fant pustil ravno zaradi njene teže. Odločila se je, da bo shujšala in mu s tem pokazala, kaj je izpustil iz rok. 

Boj s kilogrami je eno področje v življenju, ki ga Indira še ni premagala. Čisto drugačna zgodba pa se odvija v njen poklicnem življenju, saj je odlična vizažistka, ki liči tudi znane Slovenke. 

Med zadnjimi je ličila svojo sestro Emino, ki je postala Miss Universe Slovenije.

Njen makeup pa lahko opazuješ tudi v spotu Nike Zorjan: Fejst pomale.

Nika je bila nad njenimi sposobnostmi ličenja navdušena in je na Indirino Facebook stran zapisala: 

Ta punca pa res OBVLADA! Ko me je prvič naličila sem vedela, da je TO TO!  Naredi odličen make up za vse vrste dogodkov in pa tudi za videospote  in fotošutinge.  Moram poudariti pa tudi to, da je izjemna punca in da se res vidi, da liči z največjim veseljem in užitkom. Indira, hvala, ker me s tvojim make up-om polepšaš in mi dvigneš samozavest.

Če želiš videti še preostale Indirine mojstrovine, klikni sem, mi pa držimo pesti, da bo Indira enako uspešna tudi v šovu in da vsem pokaže, da je prava #girlboss.

Pripravila: Tamara Bastarda

Preberi še: Poglej, katero znano Slovenko ljubi trener Jan Kovačič (The Biggest Loser Slovenija)

Priporočamo tudi: Rebeka Dremelj: Poglej, kako (NORO!) je videti njen dan