Vsi moški Jennifer Aniston!

Kot bi bila uročena, igralka Jennifer Aniston, nikakor ne najde sreče v ljubezni.

17. 5. 2012

Ko je že kazalo, da se bosta z Justinom Therouxom, poročila, je udarila vest, da naj bi se razšla. Menda on ni prenesel več pritiskov glede poroke in otrok ...

Jennifer Aniston (43) in Justin Theroux (40) sta se spoznala na snemanju filma Wanderlust.

Justin je sicer igralec, pisatelj in režiser, ki ima za sabo že kar lepo zbirko filmov. Med drugim je igral v filmih Charliejevi angelčki: S polno brzino, Mulholland Drive, Notranje zadeve in Ameriški psiho. Napisal pa je tudi scenarij za nadaljevanje ameriške uspešnice Iron man.

Privlačnost med igralcema je bila takoj velika, kar so opazili vsi na snemanju. In ko sta Jennifer ter Justin postala par, so si vsi kar malce oddahnili. Predvsem Jennifer so privoščili, saj si je obupano želela najti ljubezen. Jennifer je zato v zvezo skočila povsem brez razmišljanja, saj je bila prepričana, da je končno našla moža in očeta svojih otrok. Par je začel živeti skupaj v njeni vili v Kaliforniji, in to zelo kmalu po tem, ko naj bi se igralec razšel s svojim bivšim dekletom Heidi Bivens (34). Justin in Heidi sta bila par dolgih 14 let, skupaj pa sta živela šest let. Imela sta lepo razmerje in topel dom, pravijo njuni skupni prijatelji. Potem pa je v njegovo življenje prišla Jennifer Aniston in vse se je spremenilo. Igralec je sicer sprva zagotavljal, da je med njim in Jennifer le globoko prijateljstvo in nič drugega. A vsem je bilo jasno, da je med njima več kot to, saj je bila kemija očitna. Z Jennifer se je torej videval že takrat, ko je še vedno živel s Heidi.

Kakorkoli že, z bivšim dekletom nista nikoli povsem prekinila. Ostala sta prijatelja, kolikor se je le dalo, seveda. A Jennifer naj bi vseeno vseskozi v Heidi videla neke vrste tekmico. Mogoče pa je ta skriti čut le ni varal. Razlogi, zakaj naj bi Justin zapustil Jennifer, so med drugim povezani tudi z njo. Kakor vedo povedati prijatelji blizu paru, naj bi si Justin želel svoje prejšnje življenje. Verjetno pa je Jennifer najbolj prizadelo, da naj bi si njen bivši želel družine, vendar ne z njo. Mogoče je igralka res preveč pretiravala s poroko in željo po otrocih. Še sploh odkar sta se zaročila njen bivši mož Brad Pitt (48) in Angelina Jolie (36).

Vsi njeni moški

Obupano išče ljubezen

Jennifer res nima sreče v ljubezni.

Vse od ločitve od Brada Pitta si je obupano želela najti novo ljubezen, a vse so bila očitno le krajša razmerja. Že pred Bradom je imela nekaj razmerij: s Charliejem Schlatterjem, Adamom Duritzem, Tatom Donovanom. Potem je prišel že usodni moški, s katerim se je poročila ... Brad Pitt. Po ločitvi pa sta bila v njeni zbirki še Vince Vaughn in Paul Sculfor.

No, očitno bo morala iskati naprej.

Neka astrologinja je zelo zadela njen profil.

Zapisala je, da je igralka zelo odprta, razigrana, ima veliko prijateljev, se rada zabava in je vedno pripravljena na norčije. Redko dovoli, da bi jo kakšna stvar posebej potrla, ne glede na to, kako hudo je. Vedno je prepričana, da jo čaka nekaj boljšega. Zelo nelagodno se počuti ob svoji ali tuji čustveni bolečini. Vse okoli sebe poskuša spraviti v dobro voljo in ima nasvete za tiste, ki trpijo. Hkrati pa se poskuša ograditi od čustev.

Jennifer Aniston je rojena 11. februarja 1969 in je po horoskopu Vodnarka.

Sandra Bratuša za revijo Story