VSE podrobnosti o tem, kako je Meghan Markle praznovala svoj 37. rojstni dan na kraljevem dvoru

Uspeli smo izvedeti tudi, kaj je letos prejela za rojstni dan. Bi bila ti vesela takega darila?

VSE podrobnosti o tem, kako je Meghan Markle praznovala svoj 37. rojstni dan na kraljevem dvoru (foto: Profimedia) Profimedia
25. 8. 2018

Vojvodinja Meghan je v začetku avgusta praznovala 37. rojstni dan. Ker je zdaj članica britanske kraljeve družine, pa je moralo biti slavje bolj skromno, v krogu družine.

Eno najpomembnejših pravil kraljeve družine je, da se ne razsipava z denarjem in se ne prirejajo razkošne rojstnodnevne zabave. Tako je bilo tudi, ko je vojvodinja Meghan 4. avgusta praznovala 37. rojstni dan.

Lani, ko še uradno ni bila članica kraljeve družine, je praznovala na safariju v Afriki.

Tam je bila s svojim princem Harryjem

Letos je bila v času rojstnega dne na poroki Harryjevega najboljšega prijatelja Charlieja Van Straubenzeeja in snemalke Daisy Jenks (na fotografiji spodaj).

Na službenem profilu britanskega dvora pa se je pojavila rojstnodnevna čestitka. Na sliki, ki so jo objavili, je vojvodinja Meghan v družbi kraljice Elizabete II.

"Vesel rojstni dan vojvodinji sussekški," je pisalo ob fotografiji, hkrati pa so se zahvalili za vse ljubeznive čestitke, ki jih je Meghan prejela.

Ko je dahnila da, je pač sprejela pravila, ki veljajo na dvoru, in bo svoje rojstne dneve lahko slavila le v intimnem krogu najožje družine.

Zanimivo je darilo, ko so ga Meghan poslali iz združenja za zaščito živali Peta.

Prejela je namreč vegansko torbico, vredno okoli 330 evrov, ki jo je oblikovala modna kreatorka Alexandra Kościkiewicz.

Pri Peti upajo, da bodo s to torbico spodbudili kraljevo družino in vse njihove oboževalce, da podpirajo zaščito živali.

"Torbica je idealna za potrebe, ki jih ima vojvodinja Meghan. Poleg tega vemo, da je sama velika ljubiteljica živali," je dejala direktorica Pete Elise Allen.


Torbico lahko naročiš TUKAJ.

Rojstni dan Meghan pomemben za kraljico Elizabeto II.

Za angleško kraljico je 4. avgust, rojstni dan Meghan, pomemben predvsem zaradi spomina na pokojno mamo, kraljico mati, ki je tudi takrat slavila rojstni dan.

Umrla je leta 2002 v starosti 102 let. Svojim naslednikom je pustila zapuščino, vredno 19 milijonov funtov. Svoji hčerki Elizabeti pa mnogo posestev ter okoli 70 milijonov funtov.

Za revijo Lady napisala Sandra Bratuša
Za splet priredila A. H. P.
Fotografije: Profimedia in promocijsko gradivo

Preberi še: TA moški je svoje dekle zaprosil nad Dubrovnikom in njun VIDEO je obnorel ves svet!

Priporočamo tudi: Vse oči so uprte v trebušček vojvodinje Meghan!