Vse najboljše, Rebeka Dremelj! Poglej, kako je praznovala (+njeno NAJBOLJŠE darilo)

Lahko verjameš, da je Rebeka Dremelj praznovala že 41. rojstni dan? 😍

Vse najboljše, Rebeka Dremelj! Poglej, kako je praznovala (+njeno NAJBOLJŠE darilo) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
28. 7. 2021

Rebeka Dremelj seveda svojih let niti malo ne kaže, z nasmehom, lepo postavo in življenjsko energijo vedno znova očara svoje oboževalce, ki so se skupaj z njo tudi letos veselili njenega rojstnega dne.

Objavila je tudi rojstnodnevni utrinek:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

"Pozdravlja vas 41.letnica! ♥️ Hvala vsem za čestitke, tisti, ki ste pa pozabili, pa evo vam opomnik🤣 ☀️♥️♥️♥️ Zjutraj me je že Šajana s prijatelji presenetila s torto v postelji, pa Sija z risbico, pa darilo, pa ah....super dan je. Hvala vsem mojim ☀️. Soseda @tinabarkovic tebi pa hvala za tortico! Zelo je lepa!," je ob lepem prizoru zapisala ganjena Rebeka. In res - torta je čudovita, zato ne dvomimo, da bi takšno darilo marsikoga razvedrilo.

Ob tej priložnosti je Rebeka nosila modno obleko na naramnice in z zanimivim, pisanim vzorcem, v kateri je videti še bolj mladostno kot sicer.

Čestitkam ob njenem jubileju so se pridružile znane Slovenke, med njimi Lili Žagar in Darja Gajšek, ki so ji zaželele veliko lepih doživetij v družbi najdražjih.

Brez dvoma bo tudi naslednje Rebekino leto polno dogodivščin, čudovitih srečanj in novih navdihov, s katerimi bo razveseljevala oboževalce. Ob tej priložnosti ji tudi v našem uredništvu želimo vse najboljše in veeeeeeeliko lepega.

HUDO! Poglej, na kakšne razkošne počitnice sta se odpravili Mary Ševo in Tjaša iz Francije 🌴

Fotografije: Osebni arhiv, Profimedia, POP TV