Vse, kar vemo o čustvenem telefonskem pogovoru princa Harryja z bivšo dan pred poroko!

Se še spomniš Harryjevega bivšega dekleta Chelsy Davy?

Vse, kar vemo o čustvenem telefonskem pogovoru princa Harryja z bivšo dan pred poroko! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2018

Če si pozorno spremljala kraljevo poroko zagotovo že veš, da sta bili nanjo povabljeni tudi dve Harryjevi bivši punci - Chelsy Davy in Cressida Bonas.

Po poročanju Vanity Faira pa sta se Harry in Chelsy pred poroko poslovila tudi po telefonu. Pogovor naj bi spremljale tudi solze. "V njunem zadnjem pogovoru sta oba spoznala, da jo je Harry prebolel in bo zaživel novo življenje," je vir zaupal Vanity Fairu. Chelsy je bila zelo čustvena in skoraj ne bi prišla na poroko.

Čeprav sta s Harryjem ostala prijatelja pa Chelsy na poročno zabavo ni bila povabljena. Kljub temu pa ni bilo zamer, saj naj bi Harryju zagotovila, da ne bo poskušala uničiti njegovega poročnega dne.

Harry in Chelsy sta s prekinitvami hodila sedem let in se dokončno razšla leta 2010, saj ona ni prenesla pretirane medijske pozornosti. Ostala sta dobra prijatelja in Chelsy je bila leta 2011 celo povabljena na poroko princa Williama in Kate Middleton.

Twitter pa nikakor ni mogel spregledati Chelsyjinega kislega nasmeška:

Kljub temu pa moramo priznati, da je videti, da je Chelsy Harryja končno prebolela, saj ob novemu fantu Jamesu Marshallu kar žari od sreče. Paparaci so ju takole ujeli pred nekaj dnevi:

Fotografije: Profimedia 

Preberi še: Poroka na kraljevem dvoru: Kaj vse je v resnici šlo narobe?

Priporočamo tudi: Kate Middleton je podala REDKO izjavo o svojih otrocih!