Vsa dejstva, ki jih o zaročenki princa Harryja (še) nisi poznala!

Princ Harry in Meghan Markle sta zaročena! Srečni par naj bi se poročil naslednje leto spomladi. Kdo pa pravzaprav je temnolasa lepotica, ki je ujela prinčevo srce?

Vsa dejstva, ki jih o zaročenki princa Harryja (še) nisi poznala! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2017

Meghan Markle, simpatična 36-letnica, ki jo verjetno najbolj poznaš po njeni vlogi v seriji 'Nepremagljivi dvojec' (The Suits), je princa Harryja spoznala preko njegovega prijatelja iz šolskih dni in med njima je takoj preskočila iskrica. Ne dvomimo, da je k temu prispeval tudi osupljiv seznam njenih dosežkov in osebnostnih lastnosti, katere ti bomo predstavili v nadaljevanju.

1. Mojstrica v kuhinji

Nobena skrivnost ni, da Meghan zelo rada ustvarja v kuhinji, saj fotografije svojih jedi pogosto objavlja na Instagramu. Ena izmed jedi, ki jih najraje pripravlja je pečen piščanec. Na to jed bo sedaj imela še bolj čudovite spomine, saj jo je Harry zasnubil v družinski koči, kjer sta uživala v sproščenem večeru in pripravljala pečenega piščanca. 

2. Ne boji si povedati svojega mnenja

Po poročanju nekaterih medijev je 11-letna Meghan, takratni prvi dami Amerike Hillary Clinton, poslala pismo, v katerem se je pritožila o reklami za milo, ki sugestira, da ženske sodijo v kuhinjo. Naročnik oglasa je dejansko zahteval spremembo vsebine. Bravo Meghan!

3. Igralski poklic ni bil njena prva zaposlitev

Med iskanjem in udeležbo na igralskih avdicijah je Meghan služila denar s kaligrafijo. V enem izmed intervjujev je povedala, da nekateri med čakanjem na svojo priložnost v filmskih vodah delajo kot natakarji, zanjo pa je to delo predstavljala kaligrafija (med drugim je svoje veščine uporabila tudi pri modnem gigantu Dolce&Gabbana).

4. Ambasadorka za organizacijo World Vision

Ambasadorka za organizacijo World Vision Global je postala leta 2016, po zaključenem potovanju v Ruando, kjer je otroke učila slikati z vodenimi barvami (uporaba čiste vode iz nove vodovodne napeljave v njihovi pokrajini).

5. Visoka izobrazba

V seriji 'Nepremagljivi dvojec' igra izobraženo pravnico, v resničnem življenju pa je uspešno dokončala študij komunikacije na eni izmed ameriških univerz. Prav tako je povedala, da se poigrava z mislijo o nadaljnjem študiju.

6. Zanimivosti

Še dodatna dejstva, ki jih moraš poznati, da boš vedela prav vse o prinčevi srečni izbranki.

 • Prvo vprašanje, ki ga je postavila prijateljici, ki je pripravljala slepi zmenek med njo in princem, je bilo, če je prijazen.
 • Njen najljubši lepotni produkt je presenetljivo cenovno zelo dostopen. Meghan je v intervjuju povedala, da ne more živeti brez losjona za telo znamke Nivea (Nivea Q10 Firming Body Lotion). Pravi, da ji je všeč dejstvo, da je ugoden, poleg tega pa na koži pusti prijeten občutek.
 • Meghan je med obiskom živalskega zavetišča srečala Ellen DeGeneres, ki je vztrajala, da posvoji kužka, ki ga je poimenovala Bogart.
 • Meghan je tri leta starejša od princa Harryja.
 • Njeno polno ime je Rachel Meghan Markle.
 • V letu 2016 je bila največkrat iskana igralka na spletu.
 • Je izredno dobra prijateljica s teniško legendo Sereno Williams, ki jo je spoznala na dobrodelni nogometni tekmi.
 • Obiskuje isto frizerko kot Kim Kardashian.
 • Tekoče govori špansko, saj je delala na ameriški ambasadi v Buenos Airesu.
 • Leta 2011 se je poročila s producentom Trevorjem Engelsonom, vendar zakon ni trajal dolgo.
 • Njena zveza s princem Harryjem je Meghan prinesla tudi veliko nezaželene pozornosti, o kateri je njen zaročenec povedal, da so morali velikokrat vplesti tudi sodišče in policijo, česar javnost pred tem ni vedela.

Zaročencema želimo čim manj stresne priprave na veliki dan, mi pa že ugibamo, kateremu dizajnerju bo Meghan zaupala izdelavo poročne obleke, kateri zvezdniki se bodo udeležili slavja in kdo bo Meghanina poročna priča.

Pripravila: Tamara Bastarda
Vir: glamourmagazine.co.uk

Preberi še: Nina Pušlar predstavlja novo pesem (in spot!) Lepa si – posveča jo vsem damam!

Priporočamo tudi: Melania je TO nalogo izpeljala kot prava profesionalka! Že veš o čem govorimo?