VROČE! Poglej, kdo je novi fant Katarine Čas

Prikupna 40-letna igralka Katarina Čas in priljubljeni 40-letni televizijski voditelj Lado Bizovičar sta očitno spet našla srečo v ljubezni.

VROČE! Poglej, kdo je novi fant Katarine Čas (foto: David Paige) David Paige
5. 6. 2017

Po tem, ko smo pred kratkim razkrili, katero lepotico ljubi Lado Bizovičar, smo zdaj izvedeli še, koga naj bi po novem ljubila Katarina Čas.

Igralkin novi fant naj bi bil 7 let mlajši producent in glasbenik Tamir Gostiša, ki igra ...

Fotografija: facebook.com/tamir.gostisa

... kitaro v znani ljubljanski zasedbi The Toronto Drug Bust (skupina je po hitrem pregledu njihovega facebooka trenutno v fazi 'mirovanja'). 

Na njegovem LinkedIn profilu smo zasledili, da je kot producent z ekipo sodeloval pri številnih uspešnih oddajah in projektih, kot so: Žarometi - Medijske nagrade, Moja mama kuha bolje, Ne se hecat, JeBella Cesta, Misija Evrovizija ...

Na YouTube-u pa smo odkrili tudi promocijski spot za Citypark iz leta 2015, pod katerega je kot producent podpisan Tamir, v njem pa glavno vlogo igra prav Katarina Čas. ;)

Oglej si ga:

Seveda za zdaj nihče od vpletenih novice, da sta res par, še ni uradno potrdil, se je pa na Facebooku oglasil naš legendarni glasbeni urednik Dragan Bulič, ki je razkril še eno zanimivost o novem parčku.

Tamir naj bi bil od Katarine mlajši 7 let, njegov oče pa je tudi glasbenik Bor Gostiša, prvi vokal legendarne slovenske skupine Bele vrane.

No, mi upamo, da je vroč trač resničen in da je tudi Katarina končno spet našla srečo v ljubezni ...

Sicer pa je naša uspešna igralka minulo pomlad pridno snemala nov slovenski film Prebujanja, ki po dosedanjih napovenih v naša kina prihaja oktobra letos.

Preberi še: Katarina Čas snema nov film Prebujanja - Poglej, s kom + top 5 zanimivosti in Katarina Čas razkrila (in celo pokazala FOTKO!), kdo je bil njen prvi fant

Priporočamo tudi: FOTO: Poglej, kakšno lepotico ljubi Lado Bizovičar (Zvezde plešejo)