VROČE: Ali sta Dakota Johnson in Jon Hamm nov zvezdniški par?

Opla! Sta ameriška igralka in model Dakota Johnson ter igralec Jon Hamm, ki je najbolj znan po vlogi Dona Draperja v priljubljeni seriji Oglaševalci, samo prijatelja ali lahko govorimo o novi hollywoodski romanci?

VROČE: Ali sta Dakota Johnson in Jon Hamm nov zvezdniški par? (foto: Profimedia) Profimedia
12. 10. 2017

Dakoto Johnson (23) in Jona Hamma (46) je bilo moč opaziti, kako se zabavata ob kozarčku vina v eni od newyorških restavracij v bližini Centralnega parka, poročajo pri pagesix.com.

"Zdelo se je, kot da resnično uživata v družbi drug drugega," je povedal zanesljivi vir, ki je dodal, da sta se 'prijetno kratkočasila' dobri dve uri.

Ni prvič, da sta bila Johnsonova in Hamm skupaj opažena. Aprila so ju fotografirali na praznovanju 70. rojstnega dne Eltona Johna.

Dakota Johnson

Hamm in njegova partnerica, ki sta bila v zvezi kar 18 let, igralka Jennifer Westfeldt, sta se razšla leta 2015. Govorilo se je, da se je igralec dobival z Jenny Slate, po razpadu zveze z Jennifer pa so ga zasačili tudi s Kate Beckinsale.

"Težko je biti samski po tem, ko je človek tako dolgo v zvezi z nekom," je priznal za InStyle v začetku letošnjega leta. "Res je težko. Grozno je."

Jon Hamm

No, da osvežimo spomin, Dakota in glasbenik iz skupine Drowners, Matthew Hitt, pa sta se po dveh letih zveze prijateljsko razšla leta 2016.

"Njeno življenje se je v zadnjih letih drastično spremenilo, on pa ni želel biti del vse te evforije," je vir povedal za Us Weekly.

Dakota pa je v januarju 2016 za Vouge povedala: "Mislim, da sem ves čas nesrečna, čeprav sem v srečnem razmerju. Ne počutim se dobro."

Dakota Johnson in Matthew Hitt

Zadolženi za stike z javnostmi Johnsonove in Hamma se še niso odzvali na zahteve za komentar na njuno 'dejtanje'.

Boooomo videli, ali bo Jon Hamm 'novi Christian Gray' v življenju Dakote. Čas bo povedal svoje. Se strinjaš?

Preberi tudi: Kate Middleton se je prvič po objavi 3. nosečnosti pojavila v javnosti - Tako je videti!

Poglej še, kako ljubko hči ima Anika Horvat in kaj Tanja Žagar počne tik pred porodom!