Vroča tema: prvi seks po porodu! Chrissy Teigen pravi, da sta z možem prvič po ...

Če je kdo od svetovno znanih zvezdnikov noro neposredno iskren, je to zagotovo supermanekenka Chrissy Teigen, ki je pred kratkim razkrila tudi, kdaj je imela prvi seks po porodu.

Vroča tema: prvi seks po porodu! Chrissy Teigen pravi, da sta z možem prvič po ... (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2017

Brez dlake na jeziku je Chrissy Teigen v nedavnem intervjuju spregovorila o rojstvu hčerke Lune, ki bo čez dva dni (14. aprila 2017) upihnila prvo svečko, razkrila pa tudi, kdaj sta z možem po rojstvu otroka prvič seksala.

Na vprašanje novinarke, če je njen partner (glasbenik John Legendprisostvoval pri porodu, je odgovorila:

"Ne! Slišala sem vse tiste grozne zgodbe o ženskah, ki med porodom ne zadržijo blata. Z Johnom sva odprti knjigi, kljub temu ne grem nikoli z njim v kopalnico. Ni on tisti, ki bi si želel, da o meni obdrži določeno podobo, to je neko moje čudno mišljenje," je povedala Chrissy in dodala:

"V bolnišnici sem ležala 24 ur. Približno 30 minut sem potiskala. Verjetno bi lahko opravila v minuti, če ne bi neprestano razmišljala o tem! Zdravnik mi je rekel, da vidi, da se držim nazaj. John se je v kotu pretvarjal, da ga ne skrbi. Nato je zapustil prostor."

Z novinarko sta spregovorili tudi o morebitnih posledicah, ki naj bi jih porod pustil v nožnici. In Chrissy je bila tudi tokrat popolnoma iskrena ...

"Oh, ja, bilo je ogabno. Ampak zdaj je vse na svojem mestu. Bi pa bila raje 10 let noseča kot prenašale stanje en mesec po porodu. Ko sem bila v šestem mesecu nosečnosti, mi je kolegica Brooklyn Decker poslala škatlo raznih mazil.

Vsaka stvar je imela listek, na katerem je bilo napisano nekaj, kot na primer:

Uporabi 6 dni po tistem, ko rodiš. Poslala sem ji sporočilo: Večina teh stvari je za vagino! Mislila sem, da bo večina stvari za dojenčka. Odgovorila mi je zelo preprosto: Samo zaupaj mi.

In res … Ko držiš otroka v naročju, ne razmišljaš o tem, da te šivajo. Nič nisem čutila. In potem je še tisti dodatni šiv – šiv za tvojega dragega, ko naredijo en ekstra šiv moškim na čast. Bila sem popolnoma šokirana: Kaj se dogaja!?"

Razkrila pa je tudi, kdaj je imela prvi seks po porodu ...

"Mislim, da rečejo, da mora preteči šest tednov, kajne!? Ne spomnim se več, vendar nisva prav dolgo čakala.

Vzelo nama je nekaj tednov, da je bilo vse spet normalno. Bila pa sem precej prestrašena. Sprašuješ se, ali bo še kdaj normalno, kot je bilo. Zaradi bolečin, ki jih čutiš, se sprašuješ, ali boš lahko še kdaj uživala. In nato nekega dne uživaš."

Je pa rjavolaso lepotico po porodu čakala še ena težka stvar. Chrissy Teigen se namreč od rojstva hčerkice Lune bojuje s poporodno depresijo.

Pripravila: Š. S.
Fotografije: Profimedia, instagram.com/chrissyteigen

Preberi še: Kaj nas učijo ljubezenska razmerja? Ta resnična zgodba pojasni široko naravo ljubezni ali pa Kupidov objem (najboljši seks položaj meseca aprila)