Vpliven in zabaven vloger Jani (Cool Fotr) pravi, da TEGA pa res ne bi nikoli posnel in delil s svojimi sledilci!

Priljubljen slovenski kuhar Jani Jugovic (Cool Fotr), ki dnevno prikazuje izseke iz svojega družinskega življenja je razkril, česa pa res NIKOLI v življenju ne bi posnel in delil s svojimi zvestimi sledilci. Poglej spodaj. Preveri tudi, zakaj se je sploh odločil za vloganje?

Vpliven in zabaven vloger Jani (Cool Fotr) pravi, da TEGA pa res ne bi nikoli posnel in delil s svojimi sledilci! (foto: Instagram.com/@coolfotr) Instagram.com/@coolfotr
13. 10. 2017

Njegova zgodba se je začela pred kamerami, v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa. In ker je teh že vajen, nima težav s tem, da se šov njegov nadaljuje. A vseeno pa nečesa nikoli ne bi posnel in delil. Česa?

"Intimni trenutki, kot sta stranišče in spalnica, nikakor ne pridejo v poštev, za vse drugo pa mislim, da smo kar odprta družina in nimamo težav s prikazovanjem zasebnosti," je povedal za revijo Story.

Njegovo življenje lahko dnevno spremljamo prek bloga v videoobliki, ki ga Jani snema pod imenom Cool fotr. 

Pa veš, zakaj se je sploh odločil za vloganje?

Cool Fotr

“Prvi vlog sem objavil zgolj poskusno, in ko sem videl, da je odziv boljši od pričakovanega, mi ni preostalo drugega kot to, da projekt izpeljem. Poleti je s Tejanijem (o. p. podjetje, ki ga vodita skupaj s partnerko Tejo Perjat) nekoliko manj dela, ker pa nisem vajen mirovati in sva oba s Tejo izredno hiperaktivna, imam materiala za izvoz, tako da se je počasi začelo in zdaj smo tukaj, kjer smo,”

pravi kuharski chef Jani Jugovic, v posnetkih katerega smo lahko spremljali že, kako je potekala Tejina nosečnost, in tudi video o tem, kako je na svet prijokal njun sinček Inaj, smo lahko videli.

Jani Jugovic

Ko je novinarka naše hiše Janija povprašala o dolgoročnih ciljih, o tem, kaj želi s svojimi blogi doseči, sporočiti, je najbolj kul oče ta hip povedal:

"Celotna zadeva je nastala iz neke radovednosti oziroma poskusno. Želel sem se predvsem učiti. Vse sem želel početi sam - kako se snema, kako montira, od celostne podobe cool fotra ... Res sem želel, da je to moj projekt, ki bi prikazoval starševstvo skozi oči očeta. Potem pa so se nepričakovano začele odpirati teme in ugotovil sem, da se veliko ljudi poistoveti z mojimi vlogi in da jih z veseljem spremlja. Vsak dan se na novo učim, prebiram izkušnje in nasvete sledilcev in se tako nekako izpopolnjujem."

Jani Jugovic

"Moram pa priznati, da je vse skupaj preraslo že kar v dodatno službo, vsaj kar se tiče mojega časa. Za vloganje, pisanje, slike, besedila, montiranje itd. porabim dnevno minimalno osem ur," pravi jani.

Teja pa, da je že kar malo obseden. "In mogoče ima prav," dodaja Jani. "A zdaj čutim obvezo do sledilcev in z veseljem jim prikazujem naše življenje, saj se mi zdi, da se veliko družin poistoveti z nami, ravno zato, ker smo taki, kot smo."

"Dolgoročni cilj je vsekakor ostati taki, kot smo."

Cool Fotr

Cool Fotr je v manj kot pol leta postal vpliven vloger. S svojim vlogom Cool Fotr, ki deluje slabe štiri mesece, je nabral že več kot 38 tisoč sledilcev na FB in več kot 15 tisoč na Instagramu.

Z Janijem pa se lahko srečate kmalu tudi v živo, saj bo gost na Konferenci o bloganju za starše Moj blog, moj drugi otrok, ki bo 16. oktobra in je namenjena tistim, ki se s tem že ukvarjate ali premišljujete, da bi začeli blogati. Na konferenci boste skozi bogat program (več o konferenci na govori.se/blogkonferenca) in druženje z ostalimi blogerji ter vlogerji pridobili koristne nasvete, ki vam bodo pomagali do uspešnega bloga.

Za revijo Story napisala I. P.
Za splet priredila Ajda Hovnik Plešej
Fotografije: Instagram.com/@coolfotr, @alma_photography in Jana Šnuderl

Preberi še: Iskren zapis Teje Perjet (Cool Fotr): "Ne zmorem več" (zapis, ki bi ga morale prebrati vse mamice)

Priporočamo tudi članek Kate Middleton se je prvič po objavi 3. nosečnosti pojavila v javnosti - Tako je videti