Vojvodinja Kate in princ William bosta zibala julija

Predstavnik za stike z javnostmi za Kate & Williama je sporočil, da dojenčka pričakujejo poleti, natančneje julija.

23. 1. 2013

Na začetku nosečnosti je imela Kate velike težave z jutranjimi slabostmi, tako da je nekaj dni preležala celo v bolnišnici. A zdaj se njeno stanje že občutno izboljšuje in vse pogosteje se pojavlja v javnosti ter opravlja svoje dolžnosti – udeležuje se sprejemov in podobno.

Prav zaradi teh močnih slabosti so številni špekulirali, da par pričakuje dvojčka. Vendar to ne drži. Pričakujeta enega otroka, a se še ne ve, ali bo fantek ali punčka. Sicer pa je zdaj tako in tako vseeno, saj je kraljica spremenila zakon in bo na prestol lahko sedla tudi princesa, če bo pač prvorojenka deklica. Zakon so objavili lani decembra, kmalu po tem, ko je mladi par objavil, da pričakuje naraščaj.

Princ William in Kate sta postala pravi zvezdniški par, ki je celo zasenčil Beckhamove. No, to verjetno nečimrni Victorii ni najbolj všeč, saj se reva nenehno trudi biti v središču pozornosti s svojo družino in svojim možem, mega zvezdniškim nogometašem Davidom Beckhamom. V neki raziskavi, ki so jo naredili pred kratkim, so si bili Britanci enotni, trenutno sta Beckhamova v drugem planu, saj vsi pozornost namenjajo mladima pripadnikoma kraljevega dvora. No, na drugem mestu sta vendarle Beckhamova, na tretjem pa sta se znašla Brad Pitt in Angelina Jolie. Četrta po zanimanju javnosti sta Beyonce in Jay-Z.

A Britanci se ukvarjajo še z nečim. Z imenom, ki ga bo dobil otrok ...

Še bolj kot za fanta jih zanima, kakšno ime bo mladi par namenil deklici. Tradicionalni imeni sta Victoria in George. A po raziskavi sodeč bi si večina ljudi želela, da princ William in vojvodinja Kate deklico poimenujeta Diana, če seveda bo deklica. Prepričani so, da bi tako izkazala spoštovanje do Williamove pokojne mame. Vendar pa verjetno kraljica Elizabeta II. s to izbiro ne bi bila najbolj zadovoljna, saj ni bila nikoli posebej naklonjena pokojni princesi. Pa čeprav je bila ta kraljica ljudskih src in po vsem svetu zelo priljubljena, kot je zdaj priljubljen njen sin princ William.

Med imeni, ki se pojavljajo kot možna za fantka, sta George in Alexander, zanimivo pa je tudi ime Spencer, ki se je prav tako znašlo na seznamu. No, seveda pa je odločitev samo njuna. Tako bomo morali počakati do julija ...

Povzeto po reviji Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri