Vojvodinja Catherine je zadovoljna nosečnica

Princ William in njegova noseča žena vojvodinja Catherine sta si vzela nekaj prostih dni in jih preživela na smučanju. In medtem ko je on smučal, se je sama raje sprehajala in se spuščala s sankami. Seveda je vseeno vzbujala pozornost, saj se ne more umakniti v noben kotiček sveta, da je ne bi našli fotografi.

16. 3. 2013

Mlad kraljevi par je v Švici najprej bil na poroki bližnjega prijatelja, igralca pola Marka Tomlinsona in britanske jahalke nemških korenin Laure Bechtolsheimer.

Potem pa sta se odločila, da bosta nekaj dni preživela na smučanju. Z njima je bil tudi princ Harry. Brata sta se spuščala po belih strminah, medtem ko se je Kate raje sprehajala ali pa se tu pa tam po hribu spustila s sankami. Čeprav je tudi to dokaj pogumno dejanje za nosečnico.

Ko pa se je Kate vrnila v London, si je privoščila tudi nekaj nakupovanja.

Še zmeraj je zelo vitka in se ji trebušček komajda pozna, vendar že pridno nakupuje nosečniška oblačila. Trebušček pač pridno raste, čeprav ga je pri njej komaj zaznati. Očitno pa zna biti Kate tudi skromna, saj so jo zasačili v trgovini, ki ne spada med luksuzne in v kateri lahko nakupujejo tudi navadni smrtniki. V Londonu je obiskala Top Shop in si omislila nekaj oblek. Bila je sama in se je povsem zlila s preostalimi ženskami, ki so tam nakupovale. Oblečena je bila v črne pajkice, kratek plašč, imela je lase, spete v čop, in biserne uhane. Še vedno elegantna, a povsem preprosta. Izbrala pa ni nobene obleke iz nosečniške linije, temveč nekaj oblačil z elastičnim pasom. Še posebej jo je navdušila obleka Deidre, oblikovalke Erike Shaw.

Kate se vidi, da je zadovoljna nosečnica. Tudi sama pravi, da uživa v transformaciji svojega telesa. Zdaj se celo pošali na svoj račun, češ da se ji zadnja plat širi in da ji je to celo všeč. S tem se strinja tudi princ William, ki je priznal, da so mu nove ženine obline zelo všeč. Še več, pravi, da so prav neverjetne.

V svoji vzhičenosti, da bo kmalu postal oče in da si bosta s Catherine ustvarila družino, je princ William postal zelo radodaren.

Svojo drago namerava namreč obdariti s prekrasno vilo na otoku Mustique in z dragocenim nakitom. Otok jima je še posebej pri srcu in tam preživljata veliko počitnic. Nazadnje sta bila tam skupaj z njenimi starši. Vilo naj bi princ kupil z denarjem iz svojega zasebnega fonda. Na ta način bi imela tudi več zasebnosti, je prepričan princ. Par namreč na vsakem koraku zasledujejo fotografi. Vojvodinja pa naj bi prejela tudi kolekcijo nakita, ki bi jo sestavljali: krona, uhani, zapestnica in prstani, ki bi jih pozneje nosila ob svečanih priložnostih in službenih sprejemih. Tako bi imela povsem svoj nakit in si ji ga ne bi bilo treba več izposojati iz kraljeve draguljarne. Na poroki je Catherine nosila kraljičino krono iz leta 1936.