Voditeljica Natalija Bratkovič je nora na tetovaže, ima jih kar 9!

Si vedela, da ima voditeljica šova Kmetija Natalija Bratkovič kar 9 tatujev! Največjega, ki meri kar 40 centimetrov, ima na hrbtu. Gre za lovilca sanj, ki ga je mojster delal kar štiri ure in pol. 

Voditeljica Natalija Bratkovič je nora na tetovaže, ima jih kar 9! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
4. 10. 2017

Natalija o svojih tatujih zelo rada govori in pred kratkim je o tej temi spregovorila za revijo Lady:

"Imam devet tetovaž, a se pri tej številki ne bo ustavilo. Nova dva sta že v planu, samo čas in denar potrebujem, ker gre za največjega in najmanjšega od vseh do zdaj.

Vsak od teh devetih ima zame poseben pomen, povzema že doživete zgodbe in ljudi.

Noben tatu torej ni narejen samo zato, ker bi bil samo lep ali recimo moderen. Vseh devet je črne barve. Vedeti moraš kaj, kam in pri kom si boš dal delati. Niso vsi mojstri za vse.

Eni obvladajo pisave, drugi portrete, tretji so realisti ... Gre za pomembno odločitev, saj je tetovaža trajna. Je pa res, da jo lahko lasersko odstraniš ... Ampak, zakaj bi? So tudi začasni tatuji, ki čez čas izginejo.

Najbolje bi bilo, če bi se vsak, preden se odloči za tatu, dobro pozanimal o vsem, obiskal kakšno tatu konvencijo in se potem odločil.

Tako kot povsod drugje tudi v tem našem svetu obstajajo različni stili in tehnike tetoviranja. Danes si lahko tetoviraš tudi beločnico v očesu, če želiš."

Natalija je opisala vrstni red, kako so tatuji nastajali in kaj ji pomenijo.

"Prvi tatuje bil narejen pred šestimi leti, gre za zodiakalni znak devica, ker sem to po horoskopu. Imam ga na levi podlahti. Nato je sledil tatu na vratu. Gre za mene kot angela.

Pod tatujem je napis: Angels come in disguise (v prevodu: Angeli prihajamo v preobleki/zamaskirani).

Na desni podlahti imam znak 'double infinity' oziroma dvojna neskončnost; ta tatu je posvečen moji mami in atiju kot znak zahvale, da sta mi in mi še vedno omogočata neskončno možnosti, ki jih življenje ponuja, in me pri vsem podpirata. 

Dva tatuja sta posvečena mojemu psu, posvojenemu velikemu angleškemu hrtu Tirionu – na desnem nartu je odtis njegove tačke v realni velikosti, na levi ključnici imam tetoviran njegov resničen utrip srca. Na rebrih (obeh straneh) imam napis v angleškem jeziku.

Na levem stegnu imam še nedokončan tatu, ki je ovekovečil še eno mojo strast: računalniško igro World of Warcraft. Tetoviran imam svoj lik (vilinsko) in en urok v angleščini.

Telo mi krasi še tatu na sprednjem delu telesa, pod prsmi.

Največji je pa je 'dreamcatcher' oziroma lovilec sanj na hrbtu. Tetover je zanj potreboval štiri ure in 25 minut. Do zdaj največji zalogaj, narejen v enem kosu. Večino, kar osem, je naredil en sam tatu mojster."

Tekst: iz revije Lady
Fotografije: facebook.com/natalija.bratkovic, POP TV, Aleksandra Saša Prelesnik

Oglej si še: FOTO: Seksi znani Slovenci s tetovažami ali pa preberi Tetovaže: tako grozljiv vpliv imajo na naše zdravje